Anazole

  • 33.83€
  • Veroton: 33.83€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 565
Määrä:

ANAZOLE, anastrotsoli, GENERIC Arimidex


Anazole on Suomessa voimakas ja selektiivinen steroideihin kuulumattomien aromataasin estäjä on tarkoitettu edenneen rintasyövän naisten postmenopausaalisilla naisilla, joilla tauti eteni seuraavien tamoksifeenihoito. Monet rintasyöpiä ovat estrogeenireseptoreihin ja kasvua näistä kasvaimista voidaan stimuloida estrogeeni. Postmenopausaalisilla naisilla, tärkein kiertävä estrogeenien (estradioli pääasiassa) generoidaan adrenally androsteenidionin muuttuessa estroniksi aromataasin perifeerisissä kudoksissa kuten rasvakudoksessa, jota seuraa muuntaminen estronin ja estradiolin. Monet rintasyövät sisältää myös aromataasin, että on tärkeää kasvaimen syntyvän estrogeenit on epävarmaa. Rintasyövän hoidossa sisältävät pyrkimyksiä vähentää estrogeenitaso munasarjat premenopausally ja käyttämällä anti-estrogeenit ja progestational aineita sekä ennen ja jälkeen menopausally nämä toimenpiteet johtavat vähenemiseen kasvaimen massan tai viivästynyt kasvaimen kasvua etenemistä joillakin naisilla. Anazole on voimakas ja selektiivinen ei-steroidinen aromataasinestäjä. Tämä vähentää merkittävästi seerumin estradiolin eikä sillä ole merkittävää vaikutusta muodostumiseen lisämunuaisen kortikosteroidit tai aldosteronin.

Anazole on ensimmäinen uuden luokan selektiivisiä aromataasinestäjillä suun kolmannen sukupolven. Se toimii estämällä aromataasientsyymiä myöhemmin estää estrogeenin tuotantoon. Koska monet muodot estrogeenin stimuloiman rintasyövän soluissa, on toivottavaa, että vähentämällä estrogeenin kehon sairauden etenemistä voidaan pysäyttää. Tämä on peruslähtökohtana Nolvadex, paitsi että lääkeaine estää toiminnan sijaan estrogeenin tuotantoon. Anazole vaikutukset voivat olla varsin dramaattisia, liioittelematta. Päivittäinen annos yksi tabletti voidaan tuottaa estrogeeni tukahduttaminen yli 80%: lla potilaista. Kun voimakas vaikutus tämän lääkkeen on päällä hormonitasot, se on vain käytettävä (kliinisesti) postitse vaihdevuodet ohittaneilla naisilla, joiden sairaus on edennyt hoidon jälkeen Nolvadex (tamoksifeenin sitraatti). Haittavaikutuksia, kuten kuumia aaltoja ja hiusten oheneminen voi olla läsnä, ja epäilemättä paljon.Muiden preporaty vuonna Suomessa


Sillä steroidi avulla mies urheilija, Anazole suuria mahdollisuuksia. Tähän asti, huumeet kuten Nolvadex ja Proviron ovat olleet meidän aseita liikaa estrogeenia. Nämä lääkkeet, erityisesti yhdistelmänä, ovat todella tehokkaita. Mutta Anazole näyttää pystyä tekemään työtä paljon tehokkaammin ja vähemmällä vaivalla. Yksi tabletti päivässä, samaan annokseen soveltuvaa kliinisesti, näyttää kaikki mitä tarvitset poikkeuksellinen vaikutus (jotkut jopa raportoivat erinomaisia ​​tuloksia vain 0,25 mg vuorokaudessa). Kun käytetään vahva, helposti aromatizing androgeenien kuten testosteronin tai Dianabol, gynekomastia ja nesteen kertyminen voidaan tehokkaasti estää. Yhdessä Propecia (finasteridi), meillä on iso askel eteenpäin. Yhdellä huumeiden pysähtyy estrogeenin muuntaminen, ja muut esto väheneminen 5-alfa-liittyviä haittavaikutuksia voidaan tehokkaasti minimoida. Samalla voimakas androgen testosteroni voisi teoriassa tarjota uskomattoman lihasten kasvua, samalla hetkellä kuin siedettävä kuin nandrolonin. Lisäksi laatu lihaksen pitäisi olla suurempi, urheilija esiintyy kovempaa ja paljon muuta määritelty pitämättä ylimääräinen vesi.

Kun suurin osa käyttäjistä Suomessa, MGS 5 päivässä pitäisi riittää estämään estrogeenin liittyvät haittavaikutukset liittyvät anaboliset steroidit. Jopa silloin, kun annosta nostettiin 1 mg päivässä, ei ollut muutosta estrogeenin määrä, joka voitiin pienentää verrattuna 5 annosta päivässä MGS. Tämä näyttäisi osoittavan, että annoksen nostaminen ei ilmennyt muita tuloksia, jos estrogeenisiä sivuvaikutuksia edelleen ongelma annoksena 5 MGS. Jos oireet jatkuvat käyttäjä joutua kokeilemaan tehokkaampi yhdiste, kuten Femara.
Sanottuani kaiken tämän, mutta useimmat käyttäjät pystyvät vähentämään tahansa nesteen kertyminen, ne voivat olla, tai muita estrogeenin liittyviä haittavaikutuksia, annoksella alle 5 MGS päivä. Käyttäjät anecdotally raportoitu, että annos on välillä 25 MGS MGS 5 päivää tai joka toinen päivä riittää tämän tuloksen saavuttamiseksi. Voit ohjata Anazole joka päivä, koska hänen aktiivista elämää 48 tuntia.
Käyttäjille Suomessa, käyttäen Anazole aikana hoidon jälkeen kurssin samoja annoksia tulisi käyttää. Ei ole tarpeen lisätä tai pienentää annosta. Se voi toimia koko sen ajan, kun kierto ilman sivuvaikutuksia.
Veressä yhdisteen tulisi vakauttaa ja saavuttavat huippunsa noin 7-10 päivää ensimmäisen injektion jälkeen. Siksi on epätodennäköistä, että käyttäjä olisi Anazole ennakoinnin tai aloittaa hoito ennen kuin ne aloittavat käyttöönottoa anaboliset steroidit, että ne aikovat toteuttaa.

Haittavaikutuksia lääkkeen Suomessa:

Anazole, näennäisesti, hyvin lievä on veren rasva- (kolesteroli) ja ei ole osoitettu vaikuttavan niihin haitallisesti. On kuitenkin syytä huomata, että teoriassa, jos yksi oli jatkuvasti estävät niiden luonnolliset estrogeenitaso pitkän ajan kuluessa, se voi vaikuttaa kielteisesti terveyteen (mukaan lukien kolesteroli). Tästä huolimatta ei ole olemassa tieteellistä näyttöä siitä, että Anazole voivat olla vaarallisia terveitä ihmisiä käyttämään, jopa pitkiä aikoja.
Näyttää siltä, ​​että Anazole on vähän niin kielteisiä sivuvaikutuksia sen käyttöön liittyy. Tämä on ehdottomasti yksi turvallisimmista yhdisteitä, jotka urheilija voi käyttää.
Aine
Aine Anastrozole
Paketti
Paketti 1mg (30 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä