Aromex

  • 80.98€
  • Veroton: 80.98€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 566
Määrä:

Aromex Alpha-Pharma Healthcare, jokainen välilehti sisältää 25 mg eksemestaani. Jotkut anaboliset steroidit muunnetaan estrogeenia elimistössä, kaikki testosteroni esterit, nandrolonin ja Dianabol Boldenone ovat esimerkkejä. Jos ei valvota, käyttäjä on vaarassa sairastua useita erilaisia ​​estrogeenisiä haittavaikutuksia, kuten gynekomastia, nesteen kertyminen, verenpaine ja sydämen ongelmia. On ketjureaktio, joka voi esiintyä, kun estrogeeni on karkaamassa käsistä. Kuvitella kuljettaa noin kaksi litraa vettä koko päivän. Käyttäjät Suomessa saattaa huomata tunne pilaantunut ja väsymystä, verenpaine nousee, ja motivaatio laskee. Nämä sivuvaikutukset tappio tarkoitus käynnistää steroidien ensiksi. Lisäksi korkea estrogeenin, kun tullaan pois sykli, estää takaisin luonnollisen testosteronin taso elimissä. Toisaalta, jos suoritat vaikeita AI, joka eliminoi liikaa estrogeeni, se voi myös olla negatiivinen vaikutus libido, mielialan ja kemiallinen nivelet. Koska Aromasin on aromataasinestäjä itsemurhan, sinun täytyy työskennellä valvontaan annostus ja sen mukauttamisessa sykli. Älä vain käytä satunnaisia ​​annoksia, vaikka kaikki steroidi aikana.

Eksemestaani vs. Arimidexin Suomessa


Kuten edellä on esitetty, suurin etu on eksemestaani estää estrogeenin rebound pois jatkuvasti aromataasientsyymiä, vaikka Arimidexilla ei. Vaikka Arimidex helpompi hallita kannalta lyhyellä aikavälillä annostelun; eli on lyhyitä enintään 8 viikkoa, ei tarvinnut tappaa kaikki estrogeenin tuotantoa.Eksemestaani vs. letrotsoli vuonna Suomessa


Letrozole (letro), kuten hyvin tiedetään, liian voimakas ja liian ankara. Suuremmilla annoksilla letro, monet kehonrakentajat valittavat libidon heikkeneminen ja lievä masennus. Tämä johtuu aivojen aromataasi, letrotsoli irti käytöstä. On tärkeää säädellä estrogeeni kierron aikana, mutta sinun ei pitäisi koskaan halvaannuttaa hänet, tai saattaa ilmetä toivottuja. Vaikka estrogeenihormonin, miehet edelleen tarvitsevat toimiakseen. Kuten eksemestaanin, letro voi myös olla itsemurha ylpeillä AI.

Haittavaikutuksia

kehonrakennus Suomessa ja steroidien käytön haittavaikutuksista Aromasin ovat harvinaisia, kun otetaan sopiva annostus. Jotkut lapset valittavat kipu nivelissä kuiviin, niin että syntyy, kun annostusta on pienennettävä. Käsien naisia ​​useammin, koska huolimatta siitä, että vastaavia annoksia, naisen kehon reagoivat eri AI, kuin mies. Lisäksi naiset ottavat lääkkeen pidemmän aikaa verrattuna steroidien käyttäjä.
Aine
Aine Exemestane
Paketti
Paketti 25mg (30 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä