Promifen

  • 37.32€
  • Veroton: 37.32€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 570
Määrä:

Yleistietoa

Promifen (Clomid) Alfa Pharma Healthcare on synteettinen ei-steroidinen lääkeaine, joka on hyvin samanlainen rakenteeltaan estrogeenia. Promifen (Clomid) on yleisesti käytetty ovulaation ärsyke. Koska muistuttaa estrogeenin, voi Promifen (Clomid) sitoutuu estrogeenireseptoreihin hypotalamuksessa. Tämä estää hypotalamus sensing "todellinen" estrogeeni ja hypotalamuksen puolestaan ​​vaikuttaa edistämällä aivolisäkkeen vapauttaa enemmän gonadotropiinit FSH ja LH. FSH ja LH stimuloida munasarjoja / kivekset tuottamaan enemmän estrogeenia / testosteronia.

Tämä ominaisuus Promifen (Clomid) on laajalti käytetty hoitoon naisille munasarjojen vajaatoiminnan ja ovulaation. Kuitenkin, pitkäaikainen käyttö tätä lääkettä ei voida taata lisääntymisen vuoksi munasarjasyövän riskiä.


Promifen (Clomid) on suuri molekyyli, joka on liukoinen useimpiin orgaanisiin liuottimiin, kuten alkoholia. Natriumsitraatin on myös vesiliukoinen. Kemikaali on hajuton. Klomifeeni tulee kuin 50 mg: n tabletti. Potilaat, jotka saavat Promifen (Clomid) on täytynyt olla työssä täysin kaikkia gynekologisia ja hormonaalisia häiriöitä ennen hoitoa.

Ovulaatio tapahtuu tyypillisesti 5-10 päivää aloittamisen jälkeen Promifen. Tämä yhdyntä olisi ajoittaa odotettuun aikaan ovulaation. Clomid aloitetaan 50 mg / vrk 5 päivän ajan. Tätä annosta voidaan nostaa naisilla, jotka eivät ole ovulaation.
Käyttö ja annostus

Promifen (Clomid) voidaan ottaa kerran vuorokaudessa. Alan asiantuntijat kehonrakennus viittaavat siihen, että se voidaan käyttää yksin tai yhdessä pienen lujuuden anaboliset steroidit. Useimmat kehonrakentajat ottaa anabolisia steroideja muutaman kuukauden ja sitten siirtyä Clomid. Promifen (Clomid) antaa jyrkkä nousu testosteronia ja myös estää kehitystä rintojen suurentamiseen. Tarkka ajoitus milloin aloittaa Clomid ei tiedetä, mutta on suositeltavaa, että kun steroideja pysäytetään, Promifen (Clomid) aloitetaan 7-10 päivän kuluessa.
Aine
Aine Klomifeenisitraatti (Clomid)
Paketti
Paketti 50 mg (50 pillereitä)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä