Induject-250 (ampoules)

  • 60.48€
  • Veroton: 60.48€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 572
Määrä:

Induject 250 on öljypohjainen ruiskeena testosteroni sekoitus kehittämä Intian-yhtiö Alpha Pharma. Se sisältää tyypillisesti neljä erilaista testosteronin esterit, testosteronin propionaatti (30 mg); Testosteronia fenyylipropionaatti (60 mg); Testosteroni isocaproate (60 mg); ja testosteronidekanoaattia (100 mg), vaikka alempi annostellaan versio on myös tuotettu. Älykäs "suunniteltu" Testosteroni, Induject 250 on suunniteltu tarjoamaan nopea ja hidastetun vapautumisen testosteronia. Propionaatti ja fenyylipropionaatti esterit tämän tuotteen nopeasti käytössä, vapautuu liikkeelle ensimmäisten neljän päivän ajan. Loput esterit ovat paljon hitaampia vapauttaa, oleskelevat toimivat elimistössä noin kaksi ja kolme viikkoa (vastaavasti). Tämä on suuri parannus standardi testosteronit, kuten Cypionate tai Enanthate, joka tarjoaa paljon lyhyempi vaikutuksen kesto, ja vaihtelevampi verta.
Induject 250 Kur Online

Kuten kaikki testosteronin tuotteita, Induject 250 on vahva anabolinen lausutaan androgeeni toimintaa. Se on yleisimmin käytetty täyteaineena huumeiden, poikkeuksellisen voimistuu ja lihasmassaa. Vaikka Induject 250 ei muuntaa estrogeenin, kuten on luonteeltaan testosteroni, ruiskeena huomattava olevan hieman enemmän siedettävä kuin cypionate tai Enanthate. Kuten tässä kirjassa, nämä havainnot ovat vain kysymyksiä ajoitus pelin. Kanssa Induject 250, veren testosteronin rakennuksen hitaammin, joten haittavaikutukset eivät ole asetettu yhtä nopeasti. On yhtä suuri veren hormonitasot ovat kuitenkin hajottaa testosteroni yhtä suuri riippumatta siitä, esterin. Monet yksilöt voivat myös olla tarpeen käyttää anti-estrogeeni, jossa tapauksessa pieni annos Nolvadex (tamoksifeenisitraatti) tai Proviron (Mesterolone) olisi sopiva. Myös korreloivat estrogeenin, vedenpidätyskykyä olla havaittavissa Induject 250. Tämä ei ole toivottavaa, jos urheilija haluavat säilyttää laatu katsoa fysiikka, joten se ei todellakaan ole idea lääke kilpailun valmisteluun.


Induject 250 Sivuvaikutukset

Koska voimakas androgen, voimme odottaa tyypillisiä haittavaikutuksia. Tämä sisältää rasvainen iho, akne body / kasvojen hiusten kasvua ja ennenaikaista kaljuuntuva. Lisäämällä Proscar / Propecia pitäisi pystyä minimoimaan tällaisia ​​sivuvaikutuksia, koska se rajoittaa testosteronin DHT (dihydrotestosteroni) konvertoinnin. Induject 250 vaimentaa myös luonnollista testosteronin tuotantoa melko nopeasti. Käyttö HCG (ihmisen istukkagonadotropiinia) Clomid (klomifeenisitraattia) ja / tai Nolvadex (tamoksifeenin sitraatti) voidaan tarvita lopussa syklin välttämiseksi hormonaalista kaatua. Muista kuitenkin, Induject 250 pysyy aktiivisena elimistössä jopa kuukauden kuluttua viimeisestä injektio annettiin. Alussa avustavia lääkehoitoa heti steroidi on lopetettu ei ole kovin tehokas. Sen sijaan, HCG tai Clomid / Nolvadex viivästyy kaksi tai kolme viikkoa, kunnes olet lähellä sitä kohtaa, jossa veren androgeenitason laskevat merkittävästi.Annostus Induject 250

Vaikka Induject 250 pysyy aktiivisena elimistössä noin kolme viikkoa injektiot tehdään vähintään joka 10 päivä. Tehokas annos on alueella 250 mg (1 ampulli) joka 10 päivä 1000 mg (4 ampullia) viikoittain. Jotkut urheilijat käyttävät enemmän äärimmäisiä annoksia steroideja, mutta se ei todellakaan ole suositeltavaa käytäntöä. Kun annos kasvaa yli 750 - 1000 mg viikossa, haittavaikutusten lisääntymiseen epäilemättä tullut suuremmat lisäetuja. Periaatteessa saat huono sijoituksesi, joka kanssa Induject 250 voivat olla merkittäviä. Sen sijaan, että tarpeettoman suuria määriä, urheilijat kiinnostuneita nopeasti koko ja vahvuus yleensä valita lisäksi toiseen yhdisteeseen. Tätä tarkoitusta varten havaitsemme, että Induject 250 pinot erittäin hyvin voimakas orals Anadrol 50 (Oxymetholone) ja Danabol (methandrostenolone). Toisaalta, Induject 250 toimivat paremmin trenboloniasetaatti tai Winstrol (stanozolol) jos urheilija pyrkii säilyttämään kovemmin, tarkemmin määriteltyjä näyttää hänen ruumiinrakenne.
Aine
Aine Sustanon 250 (Testosteroni mix)
Paketti
Paketti 10 ampullia (250mg/ml)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä