Alphabolin

  • 63.55€
  • Veroton: 63.55€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 581
Määrä:

Primobolan on yksi niistä Anaboliset steroidit, joka on saavuttanut kulttimaineen ei toisin vanhan alkuperäisen version Masteron. Oikeastaan, kuten voitte helposti nähdä sen anabolisia: androgeeni suhde alla profiili, sen aika heikko steroidi mutta todellisuudessa vahvempi kuin Masteron molemmissa suhteissa. En tiedä ketään, joka on ollut käynnissä sekä yhdisteiden samalla annoksella. Olemme luultavasti perusteltua spekuloidaan, että youd luultavasti saada samanlaisia ​​tuloksia jommankumman, kun ajatellaan, että saat melko vähän vähemmän todellinen huumeiden ja enemmän esteri kun valitset ruiskeena Primobolan (joka on erittäin pitkä Enanthate esteri liitteenä se) yli Masteron (joka on hyvin lyhyt propionaatti esteri kiinnitettyyn). Todellisuudessa mielestäni osa syy monien Primobolan käyttäjät ovat olleet pettyneitä, että he eivät käytä tarpeeksi sitä, tarpeeksi kauan. Sen kemiallinen rakenne ja anabolisten: androgeeni luokitus, voimme olettaa se on vähintään yhtä tehokas kuin Masteron, tasa Mg mg perusteella. Kuitenkin, koska sen esterin (vuonna ruiskeena versio), se täytyy ajaa vähintään 12 viikkoa nähdä täyden hyödyn siitä.

Sen on helppo ymmärtää, miksi monet ihmiset ovat yrittäneet käyttää vähemmän ... ja ovat olleet pettyneitä tuloksiin. Toisaalta, monet kilpailuun kehonrakentajat pitävät Primobolan on Suomessa indespensible niiden ennalta kilpailu drud rutiini, ja wouldnt harkita laihduttaminen ilman sitä. Joka tapauksessa ... mielestäni vertailu Masteron (toinen suuri precontest lääke) on paras voimme tehdä, viitaten odotetut hyödyt ja tulokset.

Satun olemaan yksi niistä harvoista, jotka ovat käyttäneet Drostanolone Enanthate (Masteron kanssa Enanthate esteri liitteenä) sekä Methenolone Enanthate (ruiskeena Primobolan). Voin kertoa, että tulokset näiden kahden yhdisteet, kun esterin ja mg voimakkuus ovat samat, ovat itse asiassa hyvin samankaltainen.


Vaikutukset Suomessa

Lets täsmentää joitakin yksittäisiä yleisiä vaikutuksia Primobolan, ennen kuin pääsemme erot suun kautta ja ruiskeena versiot ... Yksi tutkimus suoritettiin lampaiden mukana hallinnoinnista 100mgs Methenolone, ja sähköisesti stimuloimalla niiden latia (elektroninen stimulaatio oli käytetty, koska he pitivät laskussa pois leuanveto palkit). Joka tapauksessa, kun verrataan lat lihakset lampaat, jotka päässyt saavat Methenolone, vastaanottava ryhmä sai huomattavasti enemmän lihasmassaa kuin vahvuus. Sen on myös suhteellisen korkea sitoutumisaffiniteetti AR, oikeastaan ​​sitova parempi kuin testosteroni. Tämä kyky voimakkaasti sitoutumaan AR voidaan miksi Primobolan on Finlandis niin hyvä "rasvanpolttaja." Vahva AR sitova on positiivinen korrelaatio lypolysis (rasvaa polttava).

Lisäksi koska tämä steroidi voi todella auttaa vähentämään rintojen kasvaimia, ei oheistuotteiden tarvitse harkita käytettäväksi Primobolan, ja itse asiassa, se voi itse asiassa olla hyödyllinen liitännäisiä agentti omana, samanlainen Masteron. Lisäksi, kuten Masteron, Primobolan ole taipumusta aromatize (muuntaa estrogeenin). Koska se doesnt aromatize, paljon sivuvaikutuksia liittyy yleisesti estrogeenin ei huolta. Tämä tarkoittaa vedenpidättäjinä, akne, ja gyno on olematon enemmän tai vähemmän. tämä puute vedenpidätyskyvyn yhdistettynä hidas ja vakaa kasvu, jonka Primo voi auttaa selittämään, miksi se on saanut mainetta luoda laadukkaita lihasten kasvua. Tämä myös selittää, miksi se on niin kallista. Vaikka estrogeenisiä puolin eivät ole huolenaihe, hiustenlähtö yhä edelleen hyvin todellista huolta Primobolan, kuten monet DHT steroideja. Monet primobolan fanit aina sisällyttää Finasteridi ja ketokonatsoli (shampoo) jaksoissa, jotka sisältävät Primobolan.

Vaikka kukaan ei koskaan ehdotetaan käytettäväksi Primobolan kuin täyteaineena, se on tutkittu asiamiehenä pysäyttää tuhlaa ja mahdollisesti kääntää monia haittavaikutuksia anemia. Se on järkyttävää vika molemmilla alueilla, mukaan joitakin tapaustutkimuksia Ive lukea, (5) (6) ja tämän pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään. Anadrol vallitsee ylin tällä alalla, eikä kukaan urheilullinen yhteisö koskaan verrata näitä kahta lääkettä. Kuitenkin Michael Mooney ja monet muut arvostettu parissa työskentelevät lääkärit AIDS potilailla on löytänyt riittävästi todisteita väittää, että Primobolan on immuuni tehostajana ja sinänsä on erittäin hyödyllinen aids-potilaille (ei että FDA välittää ... Primobolan ei ole vielä hyväksytty myytävänä Yhdysvallat). AIDS-potilaat areena todella tarvitsevat kokoamis Drugs, joten immuuni tehostajana, kuten Primo, joka tuo pieni, parantaa laatua lihasten sopii heille. Ja koska me areena edes aio etäisesti harkita käyttöä Primobolan kuin täyteaineena, selvästi tämä jättää meille pitää sitä ensisijaisesti käytettäväksi hankkia ja säilyttää laiha kudosta. Sen hyvä valinta tähän tarkoitukseen, ja monet kilpailijat ovat käyttäneet sitä menestyksekkäästi säilyttää lihas ollessaan kalori vähennetään ruokavaliosta. Syynä Primo on niin hyvä tähän tarkoitukseen on, että yksi sen ensisijainen tehtävä on auttaa kehoa säilyttämään typpikään. Suurempi on typen pidättyminen on, sitä enemmän lihas olet rakentaa. Siinä tapauksessa, että käytetään primo kuin pre-kilpailu lääke, tämä typen sitoutuminen auttaa sinua säilyttämään lihasten ja varmistaa, että laihduttaminen ensisijaisesti suosii rasvaa tappio yli lihaksen loss.Primobolan on hyvin ainutlaatuinen steroidi, koska se on yksi harvoista, joka tulee sekä suullinen sekä ruiskeena versio. Oletan Winstrol ei myös, mutta Primobolan todella on erilainen esteri suullista (asetaatti) ja ruiskeena (Enanthate) versiot. Suullinen versio on yksi enemmän mielenkiintoisia suullisen yhdisteitä Ive tutkinut. Ensinnäkin, sen yksi harvoista yhdisteiden käytettävissä urheilijoille ja kehonrakentajat joka on sekä suullinen sekä ei-17-alfa-alkylointi. Tämä muutos on (kuten Im että muistat muita juttuja Ive kirjoitettu), mikä yleensä tekee suullisen steroideja hengissä ensimmäisen läpi maksan, mutta tekee niistä myös hepatoxic (Maksa myrkyllinen). No ... suullinen Primo doesnt on tämä ominaisuus, joten se on hyvin lievä maksaan (oikeastaan ​​se pohjimmiltaan isnt maksa myrkyllinen ollenkaan), mutta myös pitkälti tuhonnut sitä, koska 17 beeta estrification ja 1 alkyloinnin on käytetty menetelmä tehdä tämä tavaraa suullisesti saatavilla. Youll täytyy ottaa paljon tätä kamaa, jotta se olisi tehokasta ... 100mgs / päivä suun versio on turvallinen arvio kohtuullisen voitot ja naisille, voit saada pois vähemmän; ehkä 25mgs / päivä. Vaikka asetaattiesteriä on 2-3 päivää aktiivista elämää, maksa tekee joitakin vaurioita suulliseen Primo, joten joka päivä annoksen tarvitaan kuitenkin edelleen.

Sivuvaikutukset

Primobolan on laajalti pidetään suuressa arvossa yhtenä harvoista anabolisia steroideja, jotka pidetään erittäin "mieto" siinä mielessä, että se esittää täysin nolla riski mitään estrogeenisiä sivuvaikutuksia millään annoksella sekä hyvin heikon androgeeni vahvuutta, joka sallii se asettaa näytteille paljon vähemmän vakavuuden kannalta potentiaalia androgeeni haittavaikutuksia kuin useimmat muut anabolisia steroideja. Tämä on syy, miksi Primobolan on usein vastakkain ja verrattuna sen lähellä veli, Anavar. Molemmat ovat anaboliset steroidit, joita on käytetty lääketieteellisesti hoidettaessa naisten ja lasten kanssa hyvin pieni riski haittavaikutuksia ja molemmat ovat hyvin "mieto" Suhteen mahdollisia sivuvaikutuksia. Tämä on kuitenkin jossa yhtäläisyyksiä kaksi loppua, koska Primobolan on anabolinen steroidi, joka hänellä ei vain heikko affiniteetti erilaisia ​​sivuvaikutuksia, mutta myös heikko anabolisia lujuus verrattuna useimpien muiden anaboliset steroidit olemassa (ja verrattuna Anavar).

Estrogeenisiä Side Effects

Primobolan on DHT-johdannainen anabolinen steroidi, eli se ei ole lainkaan vuorovaikutusta aromataasientsyymi millään annoksella [1], ja siksi Primobolan sivuvaikutukset ovat täysin vailla mitään estrogeenisiä sivuvaikutuksia. Estrogeeni liittyviä haittavaikutuksia, kuten nesteen kertyminen, nousee verenpaine (seurauksena veden kertyminen) ja gynekomastia olemattomat peräisin Primobolan yksin.

Androgeeni Side Effects

Vaikka Primobolan hallussaan erittäin alhainen androgeeni vahvuutta verrattuna testosteroni, Primobolan voi silti esiintyä androgeeni haittavaikutuksia erityisesti henkilöille, joilla on suurempi herkkyys tähän luokkaan Primobolan sivuvaikutuksia. Kaikki anaboliset steroidit osoittavat androgeenisia vaikutuksia vaihtelevasti, ja jotkut vähemmän kuin toiset. Primobolan on yksi tällainen anabolinen steroidi, jossa se yleensä esiintyy paljon vähemmän androgeeni toimintaa kuin muut anaboliset steroidit, mutta riski androgeeni haittavaikutuksia esiintymästä pitäisi koskaan täysin huomiotta Primobolan. Androgeeni haittavaikutuksia ovat seuraavat: lisääntynyt talineritystä (rasvainen iho), lisääntynyt jaksoja akne (liittyy lisääntynyt talineritystä), kehon ja kasvojen hiusten kasvua, ja lisääntynyt riski laukaista Mies kaljuuntuminen (MPB) yksilöissä että omistavat geneettisten vaaditaan kunnon ilmenevän. Primobolan sivuvaikutuksia valtakunnassa androgeeni haittavaikutuksia myös virilization vaikutuksia naisten käyttäjille. Virilization vaikutuksia naisilla voi sisältää kehittäminen miesten toisen sukupuolen ominaisuuksia (äänen madaltumista, kasvua kehon ja kasvojen hiukset), klitoriksen laajentuminen, ja kuukautiskierron väärinkäytöksiä. Primobolan erityisesti ei pitäisi pahentaa näitä ehtoja, jos nainen annokset pidetään järkevä ja solusykliä pidetään lyhyt ja maltillinen. Yksi erityinen etu Primobolan (ja kaikki DHT-johdannaiset etenkin) on se, että Primobolan ei vuorovaikutuksessa 5-alfa-reduktaasin entsyymi (entsyymi vastuussa testosteronin on paljon enemmän androgeeni dihydrotestosteroni), ja niin ollen siellä ei ole vaaraa mukana Primobolan muuntamalla vahvempi androgeenien tällaisen prosessin. Se voi olla turvallista olettaa silloin, että androgeeni vahvuuden Primobolan pitäisi pysyä vakiona ja yhdenmukaiset koko käyttöä.


HPTA ja endogeenisen testosteronin tuotanto Side Effects on Suomessa

Kun käytetään annoksina tarpeen varten suorituskykyä ja fysiikka lisälaite, kaikki anaboliset steroidit aiheuttavat joko tukahduttaminen tai täydellinen sulkeminen HPTA (hypotalamus Aivolisäkkeen kiveksissä Axis) ja endogeenisen luonnollista testosteronin tuotantoa negatiivinen kierre. Primobolan sivuvaikutukset eivät ole poikkeus tähän sääntöön kaikille anabolisia steroideja. Primobolan erityisesti on aina yleisesti mainostetut olevan anabolinen steroidi, joka on "lievä" sen Testosteroni tukahduttamista sivuvaikutuksia. Tämä on ilmiselvästi erittäin väärä huhu, että on selvitettävä, koska kliiniset tiedot ovat osoittaneet. Primobolan, kun niitä annetaan lääketieteellisesti määrätty annoksina (noin 20 - 25mg per päivä) on todettu aiheuttavan hyvin vähän tukahduttaminen HPTA. Tämä ei kuitenkaan ole silloin, kun kehonrakennus annokset ja annokset välttämättömiä fysiikka ja suorituskyvyn parantamiseksi tuodaan huomioon. Esimerkiksi eräässä tutkimuksessa annettiin 30 - 45 mg päivässä suun kautta Primobolan testata koehenkilöillä, jossa yli puolet näistä tutkittavalla oli 15 - 65% tukahduttaminen endogeenisen testosteronin tuotanto [2]. Annettu annos näistä aiheista on annos, joka on todella pidetään edelleen melko alhainen (30 - 45 mg päivässä) suorituskyvyn ja fysiikka parantaa tarkoituksiin. Ottaen huomioon, että kehonrakennus ja suorituskykyä parannetaan annokset Primobolan tyypillisesti alkavat 100mg alueella, Primobolan hyvin ei näytteille joitakin vahvoja tukahduttaminen endogeenisen testosteronin tuotantoa. Vaikka taso tukahduttaminen tuloksena on pienempi kuin useimmat anabolisia steroideja, se silti esittelee itsensä melko tukahduttava yhdiste, ja monet ihmiset on oltava tietoisia this.It on erittäin tärkeää, että seuraavat mahdolliset sykli, jokainen yksittäinen harjoittaa asianmukaista ja hyvin jäsennelty ja suunnitellut Post Cycle Therapy (PCT) ohjelma, joka sisältää käyttö testosteroni stimuloivia yhdisteitä (kuten Nolvadex ja / tai HCG) varten 4-6 viikon aikana heti päätyttyä tahansa ajan, jotta varmistetaan täysi palauttaminen kehon endogeenisen testosteronin tuotantoa ja liittyvät hormonit. Ilman kunnollista PCT ohjelmaa, käyttäjä voi vaarantaa ja / tai sulkemalla heidän HPTA ajaksi elämän, jossa pisteessä lääketieteellisiä toimenpiteitä on necessary.Hepatotoxic Side EffectsInjectable Primobolan (Methenolone Enanthate) sekä suun Primobolan (Methenolone Acetate) ovat molemmat mitätön tyypillisiä C17-alfa alkylointi yhteinen lähes kaikissa suun anabolisia steroideja, ja siksi Primobolan ei aiheuta mitään mitattavaa maksatoksisten vaikutuksia elimistöön. Suun Primobolan ei ole osoittanut mitään muutoksia maksaentsyymipitoisuuksien että olisi aihetta huoleen. Primobolan erityisesti ei hallussaan omana vastustuskyvyn maksan aineenvaihduntaa ja jakautumista, ja vain yksi esiintyvyys kuoleman tuloksena maksatoksisuuden ja maksan vajaatoiminta suun Primobolan on kirjattu yksi uros vanhusten yksilö, joka oli määrätty yhdistettä varten anemian. Siksi suurempia annoksia suun Primobolan voidaan todellakin käyttää, mutta on huomattava, että suullinen Primobolan ei vielä hallussaan mitta vastustuskykyä aineenvaihduntaa ja jaottelun maksan, ja siten maksatoksisuuden riski peräisin Primobolan ei pidä täysin huomiotta, etenkin kun oraalisten muodon korotetaan korkeammalle amounts.The ruiskeena Primobolan (Methenolone Enanthate) on vailla mitään maksatoksisuuden kysymyksiä, koska sen antoreitti ohitetaan ensimmäinen läpi liver.Cardiovascular Side EffectsPrimobolan sivuvaikutuksia ovat, että sydän- rasitusta ja negatiiviset kolesteroli muuttuu, joka on sivuvaikutus jaetaan kaikkien anaboliset steroidit. Tämä edellyttää vähentäminen HDL (hyvä kolesteroli) ja nousun LDL (paha kolesteroli). Tulos Tällaisten muutosten on lisääntynyt riski arterioskleroosin, ja missä määrin nämä muutokset tapahtuvat huonompaan ovat yleensä annosriippuvaista (korkeampia annoksia lisäämällä negatiivisia muutoksia ja riskit). Muita vaikuttavia tekijöitä nämä negatiiviset kolesteroli muutokset ovat: käytön kesto, ja antoreitistä. Mitä antoreitistä, suun anabolisia steroideja tunnetaan olevan pahin niiden negatiiviset vaikutukset kolesteroli verrattuna Injektoitavaan anabolisia steroideja. Tässä on suullinen anabolisia steroideja pitää negatiivinen maine osoittaen paljon pahempi kielteinen vaikutus kolesterolia verrattuna Injektoitavaan anabolisia steroideja. Tämä johtuu siitä, että maksa on olennaisesti kehon kolesterolin käsittely ja tuotannon keskus, ja lisääntynyt maksatoksisuuden seurauksena suun anabolisten steroidien käyttöön liittyy kielteisiä kolesterolin changes.Proper huomiota puhdas ruokavalio ja sisällyttäminen eri terveen kolesterolin edistäviä elintarvikkeita (esimerkiksi omega-3-rasvahappoja ja kalaöljyt (vähintään 2-4 grammaa päivässä) on välttämätöntä ollessaan sykli anaboliset steroidit.
Aine
Aine Methenolone enanthate (Primobolan depot)
Paketti
Paketti 5 ampullia (100mg/ml)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä