Boldebolin

  • 61.50€
  • Veroton: 61.50€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 584
Määrä:

Boldebolin Boldenone Alpha Pharma muuntaa noin 50 prosenttia vähemmän estrogeenia kuin testosteronin mies elin. Näin voit rakentaa lihas ilman korkea rasvaa ja vettä, joten Boldenon käytetään pääasiassa ruokavaliosta, tai urheilijoille, jotka ovat pääasiassa erittäin päteviä alalla laadusta niiden lihaksia. Lisäksi, Boldebolin Boldenone Alpha Pharma sitoutuu voimakkaasti erytrocytes, eli punaisten verisolujen, joka auttaa urheilija huomata selvästi vasculosity. Boldenon massa steroidi valtava lihas kapasiteetti laadukkaita!


Boldebolin Boldenone Alpha Pharma Edut Suomessa:


Boldebolin Boldenone Alpha Pharma muuntaa noin 50 prosenttia vähemmän estrogeenia kuin testosteronin mies elin. Näin voit rakentaa lihas ilman korkea rasvaa ja vettä, joten boldenonia käytetään pääasiassa ruokavaliosta, tai urheilijoille, jotka harjoittavat pääasiassa kehittämiseen laadukkaan lihas. Lisäksi, Boldebolin Boldenone Alpha Pharma sitoutuu voimakkaasti erytrocytes, eli punaisten verisolujen, joka auttaa urheilija huomata selvästi vasculosity. Boldenone massa steroidi valtava lihas kapasiteetti laadukkaita!

Annostus Suomi / Boldebolin Boldenone Alpha Pharma:


Suomessa ei ole valmis-hyväksyttyjä lääkkeitä sisältäviä boldebolin Boldenone ALPHAPHARMA. Boldebolin Boldenone on erittäin vahva anabolinen ja alhainen androgeeni vaikutus ja on käyttökelpoinen rakentaa painoindeksi. Boldebolin Boldenone ALPHA PHARMA voi myös johtaa huomattavaan säilyttäminen natriumia vedessä suurina annoksina. Kuten kaikki anaboliset steroidit, se lisää typen tasapainoa ja proteiinisynteesiä. Tämä lisää kykyä kuljettaa happea.
Vaikka lääkettä käytetään eläinlääkinnässä, Boldebolin Boldenone ALPHAPHARMA yleisesti käytetty Suomessa monella kehonrakentajat. Se on usein yhdistetty muihin anabolisia steroideja. Johtuen pitkän puoliintumisajan, monet kehonrakentajat ottaa lääkkeen offseason.


Haittavaikutukset Suomessa / Boldebolin Boldenone Alpha Pharma:


Boldebolin Boldenone Alpha Pharma - Boldenone on anabolinen steroidi Suomessa ja on täyden valikoiman sivuvaikutuksia, joita ovat:

  • Rasvainen iho - Matala Boldebolin Boldenone Alpha Pharma
  • Akne - Matala Boldebolin Boldenone Alpha Pharma
  • Mood muutoksia-aggressio, vainoharhaisuus, masennus - alhainen Boldebolin Boldenone Alpha Pharma
  • Vedenpidätystoimiin ja hiustenlähtö - Matala Boldebolin Boldenone Alpha Pharma
Aine
Aine Boldenone undecylenate (Equipose)
Paketti
Paketti 10 ampullia (250mg/ml)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä