Boldebolin (vial)

  • 58.43€
  • Veroton: 58.43€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 585
Määrä:

Vastapaino on steroidi yhdiste, joka voi antaa käyttäjille hidas mutta vakaa kasvu syklin aikana. Lisäksi suhteellisen turvallinen harvoja raportteja aiheuttamien haittavaikutusten testosteronin estrogeenin. Kehonrakentajat, sitä pitäisi käyttää joitakin testosteroni vastapaino voi aiheuttaa seksuaalinen toimintahäiriö. esterin kestävä tasapaino tarkoittaa, että sitä olisi käytettävä vähintään 12 viikon ajan.

Vastapaino on suosittu tuotemerkki Suomessa, että eläinlääkärin ruiskeena steroidi boldenone undecylenate. Se on johdannainen testosteronia, joka on kohtalaisen vahva anabolinen ja androgeeni ominaisuuksia. Undecylenate esterin tuote parantaa merkittävästi toimintaa (Undecylenate esteri vain yksi hiiliatomi pidempi kuin dekanoaatti), niin että kliinisesti injektioita on toistettava joka kolmas tai neljäs viikko. Alalla eläinlääketieteen vastapaino on yleisimmin käytetty hevosten, osoittaa voimakas vaikutus kevyen painon, ruokahalu ja yleinen sijainti eläimen. Kuten kaikki steroidit, tämä yhdiste osoittaa selvästi kyky lisätä punasolujen tuotantoa. Viime vuosina tämä yhdiste on tullut suosikki urheilijoiden keskuudessa Suomessa. Monet pitävät sitä ihanteellinen vaihtoehto kannella.


Sivuvaikutus lääkkeen Suomessa


Sivuvaikutuksia vastapaino, yleensä merkityksetön. Boldenonia rakenne mahdollistaa sen itse muuntaa estrogeenia, mutta se ei ole erittäin korkea affiniteetti sitä. Jos katsomme aromatization tutkimuksia, ne viittaavat siihen, että sen osuus estrogeenin muuntaminen olisi noin puolet testosteronia n. Siksi vedenpidätyskyvyn tätä lääkettä olisi hieman korkeampi kuin deka (laskettu 20% konversio), mutta paljon vähemmän kuin olisimme löytää vahvemmalla yhdisteen testosteroni. Kun on vielä mahdollisuus kohdata sivuvaikutuksia estrogeenin, kuten käytettäessä vastapaino on, ongelmia ei yleensä kohdanneet kohtuullisella annostus. Gynekomastia voi olla ongelma, mutta pääsääntöisesti vain hyvin herkille yksilöille tai (uudelleen) kanssa käyttämällä suurempia annoksia. Jos estrogeenisiä vaikutuksia tulee ongelma, lisäämällä Nolvadex pitäisi tietenkin tehdä syklin siedettävä. Anti-aromataasi kuten Arimidex, Femara tai Amonasin olla vahvempi vaihtoehto, mutta ei todennäköisesti ole tarpeen tällaista lievä huume.

Vaikka yleensä annokseen liittyvät, vastapaino voi myös tuottaa erilaisia ​​androgeeni haittavaikutuksia. Rasvainen iho, akne, lisääntynyt aggressiivisuus ja hiustenlähtö on kaikki mahdolliset tämän yhdiste.

Lääke naisten Suomessa


Suomen naiset, löytää tämä lääke varsin mukava, virilization oireet yleensä tuntemattomia, kun otetaan pieninä annoksina. Boldenone ei vähentää tehokkaampi androgeenien (dihydroboldenone) kautta entsyymi 5alpha (joka tuottaa DHT alkaen testosteroni), mutta sen affiniteetti tätä vuorovaikutusta ihmisen kehoon olematonta. Siksi reduktaasin estäjän Proscar ei olisi paljon hyötyä kanssa vastapaino on, koska se estää, että parhaimmillaankin vähäinen väylä steroidi. Vaikka tämä lääke on suhteellisen lievä, se on edelleen laskeva vaikutus omien testosteronitasoja, siis oikea post syklin hoito HCG ja Clomid / Nolvadex on välttämätön lopussa jokaisen syklin välttämiseksi "kaatuu". Odotusaika on noin 3 viikkoa vaaditaan ennen PCT, joka mahdollistaa tarpeeksi lääkkeen tyhjentää järjestelmän, jotta PCT tehokkaasti.

Jotta pitämään vakaana veren, vastapaino tulee antaa vähintään kerran viikossa. Useimmiten sitä käytetään annoksena, joka on 400-600 viikossa miehillä, 50-150 mg per viikko naisille.
Aine
Aine Boldenone undecylenate (Equipose)
Paketti
Paketti 10ml pullo (250 mg/ml)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä