Lasix

  • 4.26€
  • Veroton: 4.26€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Lasitan
  • Tuotenumero: 635
  • Aine: Furosemide (Lasix)
  • Paketti: 40mg (15 pillerit)
Määrä:

Yleistietoa

Lasix, joka on "vesi pilleri, 'käytetään vähentämään turvotusta ja nesteen kertymistä joita eri lääketieteellisiä ongelmia, kuten sydän tai maksasairaus. Sitä käytetään myös hoitoon korkea verenpaine. Se aiheuttaa munuaisten päästä eroon tarpeettomat vettä ja suolaa kehosta virtsaan. Furosemidi on joskus määrätty muihin käyttötarkoituksiin; Kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.


Miten Lasix käytetään?

Lasix tulee kuin tabletti ja neste ottaa suuhun. Se otetaan yleensä kerran päivässä aamulla tai kahdesti päivässä aamulla ja iltapäivällä. Noudata resepti etiketissä huolellisesti ja kysy lääkäriltäsi tai apteekista selittämään osaa et ymmärrä. Ottaa furosemidi täsmälleen suunnattu. Älä ota enemmän tai vähemmän sitä tai ottaa sen useammin kuin lääkärin määräämän. Lasix ohjaa korkea verenpaine, mutta ei paranna sitä. Jatkat Furosemidi, vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä lopeta furosemidin keskustelematta asiasta lääkärin kanssa.Mitä erityisiä varotoimia tulisi noudattaa?

Ennen Lasix

Kerro lääkärille ja apteekissa, jos olet allerginen furosemidi, sulfalääkkeitä tai muiden lääkkeiden kanssa.
kerro lääkärille ja apteekista mitä reseptiä ja nonprescription lääkkeitä käytät, erityisesti muita lääkkeitä korkean verenpaineen, aspiriini, kortikosteroidit (kuten prednisoni), digoksiini (Lanoxin), indometasiinia (Indocin), litium (eskalith, Lithobid), lääkkeitä diabetes, probenesidi (Benemid), ja vitamiinit. Jos käytät lisäksi kolestyramiini tai kolestipoli, ota se vähintään 1 tunti ottamisen jälkeen Furosemide.
Kerro lääkärille, jos sinulla on tai on joskus ollut diabetes, kihti, tai munuais- tai maksasairaus.
kerro lääkärille, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta, tai imettävät. Älä imetä ottaen Furosemide. Jos raskautta Lasix, ota yhteyttä lääkäriin.
jos sinulla on kirurgian, mukaan lukien hammaslääkärin kirurgian, kerro lääkärille tai hammaslääkärille, että otat Furosemide.
suunnittelua, jotta vältetään tarpeeton tai pitkäaikainen altistuminen auringonvalolle ja suojavaatteita, aurinkolasit aurinkovoiteita. Lasix voi tehdä ihon herkkyys auringonvalolle.Mitä pitää tehdä, jos kaipaan annos?

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Mutta jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja jatka normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta unohtamasi yhden.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä