Aquaviron

  • 70.37€
  • Veroton: 70.37€
Määrä:

Testosteroni - Aquaviron (testosteroni) on steroidi hormoni löytyy sekä miehiä että naisia.

Käytä lääkettä miesten Suomessa.


Miehillä Aquaviron (testosteroni) tehty pääasiassa Leydigin (interstitiaalinen) solujen kivekset alla stimulaation luteinisoivan hormonin (LH). Se toimii edistää siittiöiden, edistää fyysistä ja toiminnallista kypsymistä sperman säilyttämiseksi aputoimielimiä miehen lisääntymiselimistössä, tuetaan toisen sukupuolen ominaisuuksia ja edistää kasvua ja aineenvaihduntaa koko aivojen ja kehon vaikutus kehitykseen edistämällä seksuaalinen käyttäytyminen ja seksuaalinen halu.

Käytä huumetta naisilla Suomessa.


Naisilla, Aquaviron (testosteroni) munasarjojen tuottama (25%), lisämunuainen (25%), ja sen kautta perifeerisen androsteenidionin (50%). Testerone naisten toimintojen säilyttämiseksi libido ja yleistä hyvinvointia. Aquaviron (Testosteroni) on negatiivista palautetta mekanismin aivolisäkkeen LH ja follikkelia stimuloivan hormonin (FSH). Aquaviron (Testosteroni) voidaan edelleen muuntaa dihydrotestosteroni tai estradioli mukaan kudokseen.Käyttöaiheet:

 
Käytetään myös Suomessa hormonikorvaushoitoa tai heikentyneet tai puuttuvat endogeenisen testosteronin. Käyttö miehillä: ohjausta varten synnynnäinen tai hankittu hypogonadismi, hypogonadismi liittyy HIV-infektioon, ja mies vaihdevuodet (andopause). Käyttö naiset: Sillä lievittävää hoitoa androgen-herkkien, Advanced, käyttökelvottomaksi, luuston (metastasoitunut) rintasyöpä naisilla, jotka ovat 1-5 vuotta vaihdevuodet ohittaneilla; Aquaviron (Testosteroni) estereitä voidaan käyttää yhdessä estrogeenien hallinnassa kohtalainen tai vaikea vasomotorisia oireita vaihdevuodet naisilla, jotka eivät saaneet riittävää vastetta estrogeenihoito yksin.

Aquaviron (Testosteroni) on Suomessa, ryhmästä steroidi hormoni androgen. Aquaviron (testosteroni), pääasiassa vapautuu kivekset miehillä. Naisilla se on tuotettu munasarjat, lisämunuaiset ja muuntamalla adrostenedione kehällä. Se on tärkein mieshormoni ja anaboliset steroidit. Sekä miehillä että naisilla, se on avainasemassa terveyden ja hyvinvoinnin. Esimerkkejä ovat tehostettu libido, energia, immuunijärjestelmän toimintaa, sekä suojaa osteoporoosia. Keskimäärin aikuinen mies elimistö tuottaa parikymmentä kertaa enemmän Aquaviron (testosteroni) kuin ruumiin aikuisen naisen tehdä.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä