Bold-Max

  • 77.83€
  • Veroton: 77.83€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Maxtreme
  • Tuotenumero: 543
  • Aine: Boldenone undecylenate (Equipose)
  • Paketti: 10ml pullo (300mg/ml)
Määrä:

Vastapaino on todella luotu yrittäessään tehdä tuote, joka on pitkävaikutteinen ruiskeena d-Bol (methandrostenolone). Mikä oli todella luotu oli tuote, joka todellisessa maailmassa toimii mitään, kuten D-Bol, vaikka se muistuttaa sitä kemiallisesti. Yksinkertainen tapa ajatella vastapaino, kemiallisesti ainakin Dianabol ilman yksinkertaisesti 17-alfa-metyyli ryhmä (joka on asia, joka tekee D-Bol voitava nieltäväksi suullisesti eikä tuhota maksassa). Kuitenkin on ensi käden kokemusta sekä vastapaino on sekä D-Bol, voin kertoa teille, että tulokset kustakin ovat hyvin erilaisia.

Jotta vastapaino, se lisättiin kaksoissidos hiiliatomien 1 ja 2 testosteroni steroidiydin. Mitä se tarkoittaa? No, ensinnäkin, koska vastapaino yksi yksinkertainen muutos on testosteronin molekyyli on luotu, voit oikeutetusti epäillä, että se jakaa monia yhtäläisyyksiä sen. Vastapaino niin anabolisia kuin testosteroni (kuten voitte kertoa sen anabolisia luokitus edellä), mutta vain puolet androgen. Näitä luokituksia voidaan aivan pettää kuitenkin, koska en tiedä ketään, joka väittäisi, että voit saada niin paljon painoa vastapaino on miten voit saada sama määrä testosteronia (vaikka se saa virtaa kahden yhdisteet ovat hyvin samankaltaisia)

Se ei ole kovin yhteistä verrata vastapaino testosteronille; Kuitenkin paljon yleisempää vertailua vastapaino ja Deca. Epäilen, että tämä johtuu siitä, kun Dan Duchaine käyttöön tämän yhdisteen steroidi avulla yhteisö, hän teki välittömästi verrattuna deka, uskotaan, että se toimisi samalla tavalla Deca mutta kuten vahvempi versio siitä. Vastapaino ei oikeastaan ​​toimi paljon kuin deka ollenkaan; Deca on todella keltarauhashormonia ja 19-nor peräisin steroidi taas vastapaino on läheisempää sukua testosteroni (on vain yksi kaksoissidos eroavat vuokra). Duchaine myöhemmin purkaa alkuperäisen julkilausuman vastapaino ja sanoi että se oli pettymys, koska massa rakentaja verrattuna deka, mutta paljon parempi kuin huumeiden sekä voimaa voittoja ja verisuonten muodostumista. Valitettavasti myytti, että toiminta on samanlainen kuin Deca Equipoises on jatkunut lähes 2 vuotta sen jälkeen, kun hän muutti mielensä; Tämä näkyy selvimmin internetissä ilmoitustauluja tänään, jossa monet neuvoo myös sekä sellaisiin niiden kierron koska "ne toimivat samalla tavalla."

1-2 kaksoissidos, että vastapaino on on vastuussa monet sen ominaisuuksista. Ensinnäkin, se toimii hidastaa aromatization (muuntaminen estrogeenin). Paras arvio on, että se tekee noin puolet hitaammin kuin testosteroni (1). Tämä on paras Ive löytyy lukuisia tutkimuksia. Urheilijat tuskin koskaan raportti estrogeenisiä sivuvaikutuksia vastapaino, edes annoksilla enintään gramma viikossa. Aiheuttamat haittavaikutukset estrogeeni kuuluvat rasvainen iho, akne ja gynocomastia, ja kuten sanoin, ne eivät yleensä ole löydy vastapaino. Virilization (kehitys miesten seksuaalisen ominaisuudet naisilla) on lähes koskaan nähnyt tätä yhdistettä, kun kohtuullinen annoksia käytetään naisurheilijoiden. Tämä on yksi niistä harvoista injektion yhdisteitä, joita voidaan käyttää menestyksekkäästi urheilijoiden ja kehon rakentajia, eikä usein väärennetty.Tehosteet


Tämä kaksoissidos on vastuussa myös Equipoises muutosvastarintaa on 5- 5-alfa-reduktaasin entsyymi (2) (3). Tämä entsyymi muuntaa pienen määrän Boldenone osaksi dihydroboldenone, joka on erittäin voimakas androgeenien (7x, sekä anabolisia kuin testosteroni) (4). Kuten sanoin, vaikka, niin pieni määrä sitä muutetaan, että se ei koske eniten urheilijoita kun vastapaino. Tämä seikka, samoin kuin sen alhainen aromin tarkoittaa urheilijat eivät tarvitse harkita oheistuotteiden kanssa vastapaino.

Urheilijat Suomessa, kun vastapaino usein raportti hidas ja jatkuva kertyminen laatu lihas, ja varmasti tämä on minun kokemus lääke. Ehdotan, että tämä hidas kertyminen lihas johtuu erittäin pitkä esteri kiinni Boldenone; Undeclynate esteri on enemmän kuin dekanoaatti esteri yksi hiiliatomi. Siten voimme odottaa kertymistä lihas vastapaino todella tapahtuu jonkin verran hitaampi kuin löytyi Deca (nandrolonin decanoate). Tämä saa minut ilmoittamaan, että jos olet aikeissa käyttää vastapaino on, kannattaa harkita sitä vähintään 12 viikon ajan. Vastapaino, Deca myös havaittu järjestelmän pitkään (vaikka se on huomattavasti pienempi kuin tunnistuksen aika kannen n).

Haittavaikutukset Suomessa


Yksi silmiinpistävä vaikutuksia vastapaino on sen kyky nostaa punasolujen (punasolujen). Tämä on hyvin tyypillinen Anaboliset steroidit; Kuitenkin vastapaino on näennäisesti tehdä hieman enemmän kuin useimmat. Yksi muista vaikutuksista raportoitu eniten vastapaino käyttäjien on lisääntynyt ruokahalu. Se johtuu tämä kyky lisätä ruokahalua, että monet sisältävät vastapaino on massa syklin, ja laadusta lihaksia, jolloin se, että monet sisällyttää sen leikkaus ajan. Se on luultavasti kaikkein monipuolisin ruiskeena yhdiste, vieressä testosteroni. Ihmiset jopa käyttää pieni annos versio vastapaino sulautua ärsyttää ruiskeena huumeiden surkea kuin testosteroni keskeyttämistä tai propionaatti. Im ajatellut Ganabol vanha versio, jota annostellaan 50mgs / ml, täällä ... se ei ole, että vastapaino on erityisen hyvä leikata muita steroideja kanssa, mutta pieni annos ja hinta Ganabol teki siitä ihanteellisen tehdä tätä, kun steriili öljy ei ollut m saatavilla tai toivottavaa. Tämä pieni annos versio oli myös erittäin suosittu naisten kanssa, jotka ovat mukavat ammunta 1cc tätä materiaalia muutaman päivän välein tai viikoittain.

Vastapaino on tukahduttaminen hormonien, kuten endogeeninen testosteroni. Muutoin voi aiheuttaa mahdollisimman seksuaalinen toimintahäiriö ja muita osapuolia.


Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä