Cut Mix 150

  • 82.10€
  • Veroton: 82.10€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 709
  • Aine: Sustanon 250 (Testosteroni mix)
  • Paketti: 10 ampullia (150mg/ml)
Määrä:

Yhteinen nimet

Masteron Mastabol, Mast, Masto, Testoviron, Testovis, Viromone, Test Prop, Prop, TrenaJect, Trenbol, Trenacet, Trenabol, Tren, Tren akne, Fina, Para.

huumeiden Kuvaus

Läpinäkyvä öljymäinen liuos, jossa oli vaaleankeltainen tai keltainen väri, joka sisältää ominainen haju.

Leikata Mix 150 Koostumus

1 ml liuosta sisältää:
Vaikuttavat aineet: Testosteroni propionaatti 50 mg,Drostanolone propionaatti 50 mg, trenboloniasetaatti 50 mgkehonrakennus Hyödyt

Yhdistelmä kolme välttämätöntä anaboliset steroidit: Drostanolone propionaatti on voimakas anabolinen ja androgeeni steroidi käytetään täyteainetta ja leikkaamalla aine, joka torjuu estrogeenisiä sivuvaikutuksia, kuten vedenpidätyskyky, Trenboloniasetaatti on voimakas androgen, joka tuottaa erittäin voimakas anabolinen vaikutus ja on tarkoitus rakentaa up lihasmassan ja voiman lyhyessä ajassa ja Testosteronipropionaatti - lyhin-estered tehokas testosteroni tuote.

Käyttöaihe

Yhdistelmä on pääasiassa suositellaan kehonrakennus puposes, kuitenkin voidaan käyttää lääketieteellisessä hoidossa useita ehtoja vastaavasti kunkin yhdisteen.

Annostus (miehet)

150-450 mg päivässä

Annostus (naiset)

Ei suositeltu

Active Life

2-3 päivää

Leikata Mix 150 Side Effects

Rasvainen iho, akne, lisääntynyt aggressiivisuus ja kehon / kasvojen hiusten kasvua, kuvio miespuolinen kaljuuntuminen, korkea verenpaine, veren hyytymistä, lisääntynyt tuotanto talirauhasten, päänsärkyä ja seksuaalinen munasarjojen. Käyttö Tämän yhdisteen naisille ei suositella tai sallittu hyvin pieni annos maskuliinisuus vaikutuksia.Leikata Mix 150 Vasta / varotoimet

Ei suositella, jos yliherkkyyttä huumetta, eturauhas- tai rintasyöpä, eturauhasen liikakasvu oireet, nephrosis, turvotus, hyperkalsemia, maksan toimintahäiriöitä, diabetes, sydämen vajaatoiminta tai sepelvaltimoiden sydäninfarkti, ateroskleroosi iäkkäillä men.Not käyttämän teinejä ennenaikaisen jolloin kasvu ja murrosiän.

Yliannostus

Kukaan ei ole rekisteröitynyt yliannostustapauksia.

Leikkaa Mix 150 Stack / Cycle

Jotka sisältävät kolme emäksisten yhdisteiden perus lihaksen rakennuksen aikana se on yleensä pinottu antiestrogeenivaikutus lääkkeitä, kuten Proviroxyl , anastrotsoli tai Nolvadex .

Paketti esittely

10 ml vial (150 mg / ml)

Varastointi

Ollakseen Säilytä kuivassa paikassa, valolta suojattuna, lämpötilassa 15-25 ° C Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä