Trenbolone 100

  • 72.78€
  • Veroton: 72.78€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Dragon Pharma
  • Tuotenumero: 710
  • Aine: Trenboloniasetaatti
  • Paketti: 10 ampullia (100mg/ml)
Määrä:

Trenboloniasetaatti on erittäin voimakas anabolinen steroidi ja sitä pidetään suurin yksittäinen anabolinen steroidi monet suorituskykyä parantavia urheilijat. Tämä on yksi kaikkein monipuolisin anaboliset steroidit markkinoilla ja voi tarjota etuja trenbolone suomi aivan toisin kuin mikään muu steroidi. Trenboloniasetaatti on myös tehty lukuisia myyttejä anabolinen steroidi maailmassa, mutta toivottavasti pystymme poistamaan nämä myytit ja saada vankka ymmärrys yhdistettä.

Trenboloniasetaatti on virallisesti luokiteltu eläinlääkäri arvosana anabolista steroidia . Trenboloniasetaatin hormoni itsessään oli ensin luotu 1960-luvun lopulla ja Asetaatti versiota myytäisiin nimillä Finajet ja Finaject . Kuitenkin, tämä ei ole ainoa trenboloni yhdiste. Sama hormoni näkyisivät lääkemarkkinoiden nimellä Parabolan ja valmisti Negma Laboratories ulos Ranska. Tämä versio trenboloni käsitti saman aktiivisen hormonin, joka muodostaa Finajet ja Finaject kanssa esteri liitteenä on ainoa poikkeus. Parabolan kuljettaa paljon suurempi Hexahydrobenzylcarbonate esteri. Olisi myös ainoa Tren hormoni koskaan valmistanut ihmisille ja lakkautettaisiin vuonna 1997 huolimatta paljon terapeuttista menestystä. Katso Parabolan profiilin lisätietoja.

Hoechst-Roussel valmistajan alkuperäisen trenboloniasetaatti tuotteita, se lopettaa sen eläinlääkäri linjaa 1980-luvun lopulla. Kuitenkin tänä aikana he toisi finaplix pelletit; pieni ihonalaisen implantin pellettejä, jotka sisältävät aktiivista trenboloniasetaatti yhdiste. Pelletit tarkoitus käyttää nautojen lisäämiseksi vähärasvaisen eläimen kudokseen, juuri ennen teurastusta. Pelletit olivat niin onnistuneita niistä on tullut säännöllinen ja kiinteä osa karjamarkkinat lähtien. Lukuisat suorituskykyä parantavia urheilijat ovat ostaneet myös finaplix pellettejä jotta muuntaa ne omaan ruiskeena trenboloniasetaatti yhdistettä.

Vaikka muunnettu finaplix pelletit ovat yleisiä monissa lisälaite piireissä, vuosien varrella kaikkein maanalainen labs ovat alkaneet kuljettaa omaa linjaa ruiskeena trenboloniasetaatti. Muut kuin testosteroni yhdisteitä, se on ehkä kaikkein halutuimmista ruiskeena steroidi markkinoilla. Edut tämän steroidi voi tarjota leikkaus ajan ovat vertaansa vailla. Itse voit pino lukuisia muita anabolisia steroideja yhdessä ja vielä saavuttaa tason vallan trenboloniasetaatti. Se on myös yksi parhaista sesongin kokoamis Steroidit saatavilla. Ei vain se pakata paljon massaa ja aiheuttavat valtavia voimistuu, se tekee sen vielä puhtaammaksi kuin useimmat perinteiset täyteaineena steroideja. Vaikka se ei ole ainoa Tren, joka on saatavilla, trenboloniasetaatti suosii eniten urheilijat. On paljon helpompi ylläpitää korkeimmillaan ja vakaan veren tämän version, ja kun yhdessä etuja se ei ole liian vaikea nähdä, miksi monet kutsuvat trenboloniasetaatti kuninkaana kuninkaat.

Trenboloniasetaatti Toiminnot & piirteet:

Trenboloniasetaatti on 19-nortestosteronista (19-nor) anabolinen androgeeni steroidi. 19-nor-luokitus tarkoittaa rakenteellinen muutos testosteronin hormoni, että se ei ole hiiliatomin klo 19. kannan. Tämä asettaa trenboloniasetaatti samaan luokkaan kuin Deca Durabolin ( Nandroloni dekanoaatti ). Itse asiassa, Trenbolonin hormoni itse on yksinkertaisesti modifioitu muoto nandroloni hormoni. Trenboloni hormoni kantaa kaksoissidos hiiltä 9 ja 11, jotka puolestaan hidastaa sen aineenvaihdunta, lisää huomattavasti sen sitoutumisaffiniteetti androgeenireseptorin reseptoriin, ja estää sen aromatizing. Tuloksena oleva muutos tekee Trenbolonin yksi voimakkaimmista anabolisia steroideja kaikkien aikojen. Pelkästään katsomalla sen rakenteellinen luokitukset, voimme alkaa nähdä, miten voimakas se on. Trenbolonin kantaa anabolinen nimellisarvo on 500 ja androgeeni luokitus 500 on hyvin. Tällaiset luokitukset perustuvat ja mitataan luokitukset testosteronin, joka kuljettaa luokitus 100 molemmissa kategorioissa.

Yli sen perus- hormoni rakenne, trenboloniasetaatti on pieni / lyhyt asetaatti (etikkahappo) esteri liitteenä. Esteri on kiinnitetty valvomiseksi hormonien vapautumista ajan injektion jälkeen. Kuljettamalla asetaatti esteri, tämä antaa Trenbolone aktiivinen puoli-elämän noin kaksi päivää. Jotkin tiedot osoittavat sen aktiivisen puoliintumisaika on hieman vähemmän kuin kolme päivää, joten neljäkymmentäkahdeksan vajaaseen seitsemänkymmentäkaksi tuntia näyttäisi olevan hyvä valikoima. Tämä tietysti tekee trenboloniasetaatti melko lyhytvaikutteinen steroidi ja vaatii injektioita tapahtua jonkin verran usein säilyttääkseen vakaita veressä.

Trenboloniasetaatti kuljettaa useita voimakkaita ominaisuuksia, jotka ovat yleensä liittyneet lukuisiin anabolisia steroideja. Vaikka se kuljettaa monia yhteisiä piirteitä, vaan siihen sisältyy myös niitä nopeudella voimaa ja tehokkuutta huomattavasti yli ja sen jälkeen eniten steroideja. Trenboloniasetaatti kantaa myös yksi piirre, joka pitkälti erottaa sen muusta pakkaus ja on mitä pitkälti vastuussa siitä niin arvokas hormonaalista yhdistettä.

Kuten lukuisia anaboliset steroidit, trenboloniasetaatti parantaa huomattavasti proteiinisynteesiä ja typen lihasmassaan. Proteiinisynteesiä viittaa nopeuteen, jolla solut rakentaa proteiinit; proteiini edustaa ensisijaista rakennuspalikka lihas. Tämä edistää tehostetun anaboliaa, sekä antaa vahvan suoja ilmapiirin kalorien alijäämän. Se myös pitkälti edistää huomattavasti korkeammalle elpymistä. Mitä typpiretentio, sitä enemmän typpeä säilytämme enemmän anabolinen olemme edelleen. Käänteisesti, kun typen tasot laskevat, tämä voi johtaa catabolic tai lihasten kuihtumista tilassa. Tämä johtuu kaikkien lihasmassaa kudoksen koostuu noin kuusitoista typpeä. Vaikka tämä ei ole paljon, se on tarpeeksi, jotta hyvin suuri ero. Jälleen, parannetun typen anabolisia ilmapiiri on suuresti parannettu, kudos on säilynyt, ja talteenotto edistetään.

Kuten monet anaboliset steroidit, trenboloniasetaatti on kyky edistää suuresti Insulin -mäisen kasvutekijä-1 ( IGF -1). IGF-1 on tehokas, luonnollisesti tuotetun proteiinin, joka perustuu hormoni, joka on erittäin anabolisia erittäin tärkeää talteenotto ja uudistumista, ja se vaikuttaa lähes jokaiseen soluun ihmiskehossa. IGF-1 näyttelee roolia lihaskudoksen nivelsiteiden ja jänteiden, ruston, keskushermostoon, ja keuhko-. On hyvin vähän anabolisia steroideja, jotka edistävät IGF-1 kuin trenboloniasetaatti.

Trenboloniasetaatti on myös kyky lisätä huomattavasti punasolujen määrä. Punasolut ovat vastuussa kuljettaa happea ja veren välityksellä. Tehostetussa määrää, mikä lisää veren hapettumista. Tämä valtavasti parantaa lihaskestävyyttä ja jälleen edistää suuresti parannetun hyödyntämisaste. Vaikka Tren kantaa tämä piirre, emme voi sanoa, että se harjoittaa sitä tavalla, joka on yli ja sen jälkeen muiden anaboliset steroidit.

Toinen yleinen steroideihin piirre hallussa trenboloniasetaatti on sen kyky estää glukokortikoidihormonien. Glukokortikoidi hormonit, joskus kutsutaan stressi hormoneja, ovat monin tavoin päinvastainen anabolisten steroidihormonien, koska ne tuhoavat lihaskudosta ja edistää rasvaa saada. Ne ovat kuitenkin välttämättömiä hyvinvointiimme, jossain määrin, mutta käyttö trenboloniasetaatti takaa tällaisen hormonit eivät määräävän aseman kehossa. Tästä on hyötyä missään vaiheessa ravintolisistä, mutta ehkä enemmän niin aikana kova ruokavalio kun glukokortikoidien kuten kortisolin tulee usein hallitseva. Trenboloniasetaatti vahva sitoutumisaffiniteetti androgeenireseptorin myös toinen piirre, joka on erittäin hyödyllinen, kun ruokavalioon. Kuten useimmat anabolisia steroideja, käyttö trenboloniasetaatti edistää voimakkaampi vaikutus; kuitenkin, voimakas sitoutumisaffiniteetti androgeenireseptorin on yhdistetty suoraan lipolyysiä. Tämä on erittäin arvokas aikana ruokavaliota, mutta voi myös olla valtavasti hyötyä aikana sesongin kasvujakson auttamalla yksittäiset säilyttää alhaisempi kehon rasvaa.

Lopullinen piirre trenboloniasetaatti on sen kyky parantaa rehun tehokkuutta tai mitä on joskus kutsutaan ravinteiden hyötysuhde. Tämä on tarkka syy, miksi hormonaalinen yhdiste annetaan karjalle. Ruoka on tärkein osa kaikkia suunnitelmaa, ja kaikkein anabolinen aine voimme kuluttaa. Kuitenkin, keho käyttää hyväksi vain kunkin ravintoaineen jossain määrin. Kyseisen elintarvikkeen määrää käyttöastetta. Kuitenkin sisällyttämällä trenboloniasetaatti ohjelmaksi, jokainen ravintoaine kuluttaa tulee arvokkaampia, ja keho pystyy nyt hyödyntämään kunkin ravintoaineen suuremmassa määrin. Kun koko ravintoaineiden saanti ei ehkä muuttuneet, keho pystyy hyödyntämään paremmin saman verran. Paras tapa katsoa sitä on kuin rahaa taskussa. Yhden dollarin voit ostaa dollarin arvosta tavaroita ja palveluja. Nyt kuvitella jos voisit saman dollarin ja ostaa kymmenen dollarin arvosta tavaroita ja palveluja. Vaikka ehkä hieman yksipuolista, kun se tulee arvo ravintoaineiden kuluttaa, tämä on lähinnä mitä trenboloniasetaatti tekee.

Vaikutukset trenboloniasetaatti:

Vaikutukset trenboloniasetaatti ovat suorastaan ​​merkillistä. Emme kuitenkaan halua katsoa vaikutuksia trenboloniasetaatti entistä käytännöllisellä tavalla siten, että sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä odottaa steroidien käyttöön. Löydät tämän hormoni on erittäin tärkeää sekä leikkaus ja täyteaineena suunnitelmia, mutta jos reuna oli määrä antaa yhden vaiheen käytössä, se olisi leikkaus.

Leikkaamisen aikana ei ole anabolinen steroidi maan päällä hyödyllisenä tai yhtä arvokasta kuin trenboloniasetaatti. Tämä on yksi tehokkaimmista anabolisten steroidien käyttöön, kun se tulee leikkaus vaiheessa ja säilyttää laiha kudosta. Aikana ruokavaliota, säilyttäminen laiha kudos on yksi tärkeimmistä tavoitteista. Yleinen Ensisijainen tavoite on menettää rasvaa, mutta jos lihasmassaa ei säilytetä, ruokavalio ei voida pitää onnistuneita. Kuitenkin jotta menettää rasvaa täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin kuluttaa, ja tämä voi laittaa lihaskudoksen vaarassa. Kun jatkat ruokavalion ja tulla keventäminen, lihasmassan menetys tapahtuu. Tämä johtuu siitä, että kehon polttaminen laiha kudosta täyttämään energiatarpeisiin. Onnistunut ruokavalio varmistavat elimistö polttaa varastoida rasvaa vastaamaan tähän kysyntään, mutta johtuen eloonjäämisvaisto ruumiin, se on usein polttaa lihasmassaa sijaan. Täydentämällä kanssa trenboloniasetaatti varmistamme näin ei tapahdu, varmistaa lihasmassaa on suojattu, ja polttaa rasvaa korkeammalla ja tehokkaammalla hyötysuhteella. Parannettu rasvanpolttoa johtuu steroidi kykyyn edistää tehokkaampi aineenvaihduntaa ja jopa edistää suoraa rasvaa tappio vahvan sitoutumisaffiniteetti androgeenireseptorin.

Vähärasvaisen kudosten suojaus ja rasvanpolttoa trenboloniasetaatti ei ole ainoa etu aikana leikkaus vaiheessa. Tämä steroidi on vahvempi ilmastointi vaikutuksia kuin mikään anabolinen steroidi markkinoilla. Erityisesti emme viittaa visuaalisia ilmastointi vaikutuksia, kuten kovuus, määrittely ja verisuonitus. Ei vain ole mitään anabolisia steroideja, jotka voivat edistää näitä ominaisuuksia, kuten Tren, ei ole kahta muuta steroidit voisi pino yhdessä joka vastaisi Trenbolonin tässä suhteessa.

Vaikka valtavasti hyötyä leikkaus vaiheessa ja usein pidetään välttämättömänä kilpailukykyinen kehonrakentajat aikana kilpailu prep, trenboloniasetaatti on myös ilmiömäinen sesongin täyteaineena steroidi . Kun puhumme tästä hormonaalista yhdiste monipuolinen, joka on todella tarkka selvitys. On hyvin vähän anabolisia steroideja, jotka voivat edistää massa kuten trenboloniasetaatti. Vielä tärkeämpää on, vaikutukset trenboloniasetaatti tässä suhteessa ovat paitsi vahvoja, mutta ovat huomattavasti puhtaampaa kuin useimmat perinteiset täyteaineena steroideja. Tämä hormoni ei eikä voi edistää nesteen kertyminen, mikä tarkoittaa jokaisen kiloa painoa voitetaan käyttämään tulee lihasmassaa. Yhtä tärkeää on tämän steroidi kykyä auttaa yksilöllisen ohjauksen painonnousu aikana kasvun. Saavuttaa todellinen kasvu, tämä edellyttää yhteensä kalorien saanti on hieman hoitotasot. Kuinka pitkälle edellä vaihtelevat yhden miehen seuraavaan, ja vaikka monet usein liian pitkälle, tämä vaihe edellyttää vielä lievästi ylijäämäinen. Valitettavasti tämä tarpeellista ylijäämä edistää rasvaa voittoja, mutta koska aineenvaihdunnan tekijöitä, jotka ympäröivät trenboloniasetaatti ne minimoidaan. Tämä ei ole lupa syödä kuin siellä ei ole loppua näkyvissä, voit silti saada paljon rasvaa, jos jatkuvasti rotko mutta sinun pitäisi pystyä käyttämään paremmin kokonaisliikenteestä kalorien saanti. Ne, jotka täydentävät kanssa trenboloniasetaatti sesongin kasvukausina pitäisi saada vähemmän rasvaa kuin ne olisivat ilman sitä.

Riippumatta käyttötarkoitus, kaikki, jotka täydentää trenboloniasetaatti huomaavat heidän lihaskestävyyttä on valtavasti parannettu. Tämä on hyvin yleinen vaikutus lukuisia anabolisia steroideja, mutta ehkä hieman vahvempi Tren. Lihakset eivät väsy niin nopeasti. Kuitenkin jotkut ovat raportoineet, että käytön Trenbolonin hormonin taipumus vaikuttaa kielteisesti niiden sydän- ja kestävyyttä, mutta tämä näyttää olevan myös hyvin individualistinen tyyppinen asia. Jotkut saattavat löytää sydän-kestävyyttä haitannut, kun taas toiset eivät. Riippumatta Tätä lihaskestävyyttä paranee samoin kuin yleinen hyödyntämisaste. Tämä on tärkeää, koska elpyminen on silloin edistystä. Vaikka se on vaikeaa monille kääri päänsä ympärillä, edistystä ei ole tosiasiallisesti kuntosalilla. Koulutus todella kyyneleet ja hajoaa lihaskudoksen mutta elpyminen on jos etuudet pidetään. Tehostamalla elpyminen, me takaisin nopeammin ja tehokkaammin.

Kaikki, jotka täydentää trenboloniasetaatti löytyy myös tämä on yksi parhaista anaboliset steroidit maan päällä voiman. Ne, jotka täydentävät aikana off-season kasvu löytyy valtava nousu voimaa. Kuitenkin jopa Huoltotasoon kaloreita voimakkuus olisi vielä nousta. Aikana kalorien alijäämä, on mahdollista kohtalainen vahvuus kasvaa esiintyä, jos hormoni käytetään varhain ruokavalio. Koska yksilöstä tulee hyvin laiha, kuten kilpailu laiha, on epätodennäköistä, hänen pitäisi odottaa vahvuus vauhtia. Jälleen tämä steroidi on hyvin yleinen kilpailukykyinen kehonrakentaja kilpailuun prep suunnitelmia, ja se on yleisimmin käytetty takana puoli tai loppupäätä suunnitelmaa. Tämä mahdollistaa hyötyjen näkyy läpi eniten voimaa. Kovuus ja määritelmä ei yhtä jyrkkä, jos siellä on vielä huomattava rasvakerros on ruumiinrakenne. Kuitenkin tässä vaiheessa käytön, voimaa luultavasti ei nouse, mutta yksittäiset pitäisi löytää hän pystyy ylläpitämään paljon enemmän voimaa, joka muuten olisi menetetty.

Haittavaikutuksia trenboloniasetaatti:

On varmasti joitakin mahdollisia sivuvaikutuksia trenboloniasetaatti käytöstä, mutta mahdollista on tärkeä sana huomata. Vuosien mittaan, ja tämä on enemmän kuin ilmeistä steroidi ilmoitustauluja, ajatus on siirrettävissä että sivuvaikutuksia trenboloniasetaatti on varmistettu. Itse asiassa jotkut todella uskovat, että jos he eivät esiinny sen täytyy johtua huonosta tuotteesta. Ei vain tämä naurettava ajattelutapa, se ei todellakaan ole mitään järkeä. Trenbolonin, kun taas erittäin vahvaksi, ei outoja steroidi päässä 5th ulottuvuus. Muista, se on yksinkertaisesti muuntunut muoto nandroloni, joka itsessään on yksinkertaisesti muuntunut muoto tärkein mies androgeenisesti testosteronia.

Vaikka mahdollisista sivuvaikutuksista trenboloniasetaatti usein puhalletaan ulos suhteessa, emme voi kutsua tätä kaikkein sivuvaikutus ystävällinen anabolinen steroidi kaiken aikaa, mutta varmasti ei unfriendliest. Monia mahdollisia sivuvaikutuksia trenboloniasetaatti on hyvin samanlainen kuin monet anabolisia steroideja ja yhtä valvottavissa. Monet myös pitkälti riippuvainen geneettisiä taipumuksia ja herkkyyttä. Kuitenkin, kun se tulee herkkyys on ryhmä, mitä voimme kutsua vastauksen haittavaikutuksia, jotka ovat hieman ainutlaatuinen Trenbolonin hormoni. On niitä, jotka kokevat tällaisia ​​vaikutuksia taas monet eivät. Valitettavasti vastaus vaikutukset pitää monia siitä, että voimme käyttää tätä steroidi. Itse asiassa, kun taas useimmat miehet on hieno on enemmän miehiä, jotka eivät voi käyttää Tren kuin kenties mikään anabolinen steroidi. Kuitenkin pitää mielessä vastaus vaikutukset trenboloniasetaatti eivät missään tapauksessa ole osoitus hormonin työ. Jos olet loistava vastaajan, sinun ei pitäisi olla mitään asiaa ollenkaan.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä