Modafin

  • 79.96€
  • Veroton: 79.96€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 569
  • Aine: Modafiniili
  • Paketti: 200mg 30 pillereitä
Määrä:

Yleistietoa

Modafiniili (Modalert) - uuden ulkomaisen psykostimulantteja, "taistelija" unta ja väsymystä, lisää henkistä kykyjä. Oppia olemaan virkeänä 24 tuntia. Tämä auttaa sinua menestymään monin tavoin elämääsi, koska voit tehdä paljon enemmän kuin toiset. Mieti, haluatko enemmän vaihtoehtoja, ja ei riipu oikkuihin hänen ruumiinsa? Eroon rajoituksia, ja voit nauttia "selittämättömiä" uskomattomia tuloksia ja henkilökohtaisia ​​saavutuksia!


Modafiniili on tarpeen, kun elämäntilanne vaatii suurin pitoisuus ja huomiota yli normaalin aktiivinen päivä. Se pitää sinut tilassa paljon energiaa päivän aikana.
Modafiniili auttaa paljon ihmisiä tilanteissa, joissa sinun täytyy olla parhaassa kunnossa ja erinomaiset sävy käyttää täysitehoisesti tavoitteiden saavuttamiseksi. Se auttaa tylsää urheilulliseen! Tämä lääke voi parantaa fyysistä kuntoa ja vähentää väsymystä kehossa. Curently Modafin (Modafinil) sisältyy WADA Lääkeluettelo että urheilijat eivät voi käyttää molempia, kun valmistaudutaan kilpailuun koulutustoiminnan aikana, ja sitä turnauksen aikana. Se on voimakas stimulantti, parantaa muistia, terävyys, älykkyys ja muut parametrit henkistä toimintaa. Se lievittää tehokkaasti väsymystä ja palauttaa kognitiivisen tehtävän aivoissa.Modafiniili (Modalert) Sivuvaikutukset

Modafiniili on yksi parhaista tavoista edistää henkistä toimintaa, vähentää tarvetta nukkua ja masennuksen hoidossa. Tärkeä myönteinen kehitys on puute sivuvaikutuksia kuten riippuvuus, jännitystä ja vastuuntuntoa vähentämiseen.

Harjoituksiin monivaiheinen unirytmi, valvonnassa Selkouni, modafiniilin käyttö on saavuttaa selkeä aikataulu hallitusti unen. Tämä johtuu tiukasti säänneltyä aikaan sen toiminta (riippuen annos).


Annostus Modafiniili (Modalert)

Jos haluat vain väsyy, sinun toivottaa yhden 100 mg. Pitämään "valmiuden" päivä - 200 mg aamulla ja 200 mg lounasaikaan. Jos haluat pysyä hereillä öisin - lisää sitten toinen annos on 100 mg illalla (toisin sanoen - 200 mg 8 tunnin välein)

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä