Oxydrolone

  • 83.16€
  • Veroton: 83.16€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 555
  • Aine: Oxymetholone (Anadrol)
  • Paketti: 50 mg (50 pillereitä)
Määrä:

Yleistietoa

Oxydrolon (oxymetholone) Alpha-Pharma on suullinen steroidi, sen vaikuttava aine on oxymetholone.
Oxymetholone on anabolinen steroidi. Se parantaa typpitase kun ruokavalio on riittävä kaloreita. Toimia anadrol muistuttavat testosteronin ja voi aiheuttaa vakavia heikentynyt seksuaalinen ja fyysinen kasvu, kun antaa lapsille.

Oxymetholone on puoliintumisaika on noin 8-10 tuntia. Tämä tarkoittaa, että se pysyy kertaa kauemmin elimistössä 2-4. Syystä se pysyy kehossa pidempään, koska sen affiniteetti rasvakudokseen, jossa se tallennetaan.
Biokemiallisia analyysit ovat osoittaneet, että Anadrol voidaan havaita kehon jopa 2 kuukausi viimeisen annoksen jälkeen. Nämä pitkän puoliintumisajan, se ei ole ensisijainen huume monet kehonrakentajat. Useimmat asiantuntijat suosittelevat sitä off season huumeiden rakentaa kehon.
Annos rengas Oxydrolon (oxymetholone)

Annos Oxydrolon (oxymetholone) on kehon painon perusteella. Sekä aikuisilla että lapsilla on tässä noin 1,5-2 mg / kg (50 200 mg / viikko). Jos Oxydrolon (oxymetholone) annetaan kohdella edellä sairauksia, sen vastaus on ei koskaan välitön ja se voi olla vähintään 2-3 viikkoa. Joillakin potilailla hieman pienempi annos on velvollinen pitämään niiden käyttökelpoisuutta hoidettaessa aplastista anemiaa. Oxydrolon (oxymetholone) on saatavilla vain tablettimuodossa ja ei koskaan antaa laskimoon.Oxydrolon (oxymetholone) Bivirkninger

Ennen käyttöä Oxydrolone (Oxymetolone) on olemassa muutamia asioita sinun tulisi tietää. Oxymetholon on voimakas steroidi ja liittyy useita haittavaikutuksia: keltaisuus, maksasyövän riskiä, ​​peniksen suurentamiseen, otetaan ennen murrosikää kivesten surkastumista ja alhainen siittiöiden määrä murrosiän jälkeen impotenssi, kivulias siittimen erektio naisilla - klitoriksen laajentuminen, kuukautiskierron väärinkäytöksiä, unettomuus, Gynäkomastie- rintojen suureneminen , äänen madaltumista, liiallinen karvankasvu, yleinen väsymys, turvotus kehon, korkea sokeri.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä