Primo Tabs

  • 169.52€
  • Veroton: 169.52€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Alpha Pharma
  • Tuotenumero: 556
  • Aine: Methenolone asetaatti (Primobolan)
  • Paketti: 25 mg (50 pillereitä)
Määrä:

Yleistietoa

Menetys alussa Alfa-Pharma on suullinen steroidi, sen vaikuttava aine on methenolone asetaatti.

Primo välilehdet (Methenolone asetaatti) on hyvin samanlainen toiminta ruiskeena Primobolan Depot (methenolone Enanthate), mutta ilmeisesti tässä Methenolone asetaatti on suunniteltu annettavaksi suun kautta.

Methenolone asetaatti riippumatta esteri on hyvin lievä anabolinen steroidi. Androgeeninen aktiivisuus methenolone asetaatti on huomattavan pieniä, kuten on sen anabolisia ominaisuuksia. Käyttäjän ei tule olettaa saavuttavan suuria voittoja lihasmassaa tätä lääkettä. Sen sijaan Methenolone asetaatti käyttää, kun urheilija on erityinen tarve lievä anabolinen aine, erityisesti leikkaus vaiheessa koulutusta. Se on myös Methenolone asetaatti valintoja kun sivuvaikutukset ovat huolenaihe.Käyttö ja annostus

Methenolone asetaatti myös ei aromatize, niin estrogeenin liittyviä haittavaikutuksia ei ole ongelma. Ja tietenkin ilman estrogeenin todennäköisyys on pieni urheilijan kehittämisen gynekomastia. Samoin olisi koskaan tarvetta antiestrogeeni käytettäväksi Methenolone asetaatti. Kun taas androgeenikomponenttia methenolone asetaatti tabletit on hyvin alhainen, jotkut sivuvaikutukset ovat edelleen mahdollisia. Ne voivat sisältää rasvainen iho, akne ja ei-toivotut kehon karvat. Jos otat suuren annoksen Methenolone asetaatti se voi häiritä prosessin kehittyneet lihakset. Edelleen methenolone asetaatti tabletit edelleen yksi turvallisimmista suun steroidien käyttöön. Naisurheilijoiden ja ne, jotka ovat herkkiä muunlaisia ​​steroideja löytää tämä on erinomainen valinta steroidi kokeilla. Naiset täytyy varmistaa, että he eivät käytä liian suuren annoksen methenolone asetaatti tablettia. Siellä voi olla haittavaikutuksia, vaikka tämä on lievä steroidi. Naiset löytävät erittäin suuri annos Methenolone asetaatti voi olla vaaraksi niiden naiseudesta. Se on parasta aloittaa hyvin pienellä annoksella ja hitaasti työskennellä jopa annos, joka toimii hyvin. Annostus miehillä on jossain välillä 75-150 mg methenolone asetaattia suullisen annosta vuorokaudessa ja naisilla on 50-75 mg vuorokaudessa.

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä