Bold-One

  • 39.00€
  • Veroton: 39.00€
  • Saatavuus:Varastossa
  • Merkki: Maxtreme
  • Tuotenumero: 533
  • Aine: Boldenone undecylenate (Equipose)
  • Paketti: 10 ampullia (100mg/ml)
Määrä:

Mikä on Boldenone?


Boldenone on anabolinen androgeeni steroidi kehitetty eläimille tarkoitettujen, pääasiassa hoitoon hevosilla. Ole tarkoitettu käytettäväksi ihmisillä Yhdysvalloissa ja on saatavana vain eläinlääkäriklinikat.

Mitkä ovat yleisnimiä tai slangia ehdot Boldenone Suomessa?


Boldenone myydään Suomessa kauppanimillä vastapaino, Ganabol, Equigan ja Ultragan.Mitkä ovat lyhyen ja pitkän aikavälin vaikutuksia elimistössä?


Vaikka anabolista steroidia kuten Boldenone voi lisätä lihasmassaa, voimaa ja kykyä harjoitella enemmän ja tarkemmin, vakavia sivuvaikutuksia steroideja ovat lukuisia ja ei välttämättä korjaudu. Nämä vähäiset haittavaikutukset steroidien käyttö Suomessa ovat akne rasvainen iho, liiallinen karvankasvu, ja äänen madaltuminen. Tärkein puoli steroidien käyttö vaikutuksia ovat lisääntynyt riski syövän, kohonnut sydämen ja maksasairaus, keltaisuus, nesteen kertymistä, vähentynyt HDL-C ( "hyvä kolesteroli"), korkea verenpaine, veren hyytymistä muutoksia, suurentunut ateroskleroosin, limb pehmytkudoksen turvotus (ödeema) ja uniapnean.
 

Sivuvaikutus miehillä Suomessa.


Haittavaikutuksia, jotka ovat tyypillisiä miesten voivat sisältää kivesten surkastuminen tai kutistuminen kivekset, siittiöiden määrän, hedelmättömyys, kaljuuntuminen ja rintojen. Naisilla haittavaikutuksia ovat laajentuminen klitoris, muutokset hiusten kasvua kasvoilla ääriviivat kehon, kuukautiskierron häiriöt, hedelmättömyys, ja syvennetyn ääni.

Kasvu androgeeni (mies) hormonit steroidien käyttö voi myös johtaa aggressiiviseen käyttäytymiseen. Tutkimukset osoittavat myös, että steroidien käyttäjät kärsivät usein vainoharhainen mustasukkaisuus, äärimmäinen ärtyneisyys, harhaluulot, ja arvostelukyvyn johtuvat tunteista invincibility.

Teens, jotka käyttävät väärin steroidien Suomessa sekä Boldenone merkittävä riski kärsiä peruuttamattomia sivuvaikutuksia, kuten kasvuhäiriöstä, kiihtyi murrosiän muutoksia ja epänormaalia seksuaalinen kehitys. Nuorilla tytöillä erityisesti voi kärsiä vakavia akne, liiallinen kehon ja kasvojen hiukset, syveni ääni, vakaa laajentuminen klitoris, kuukautiskierron häiriöt ja pysyvä hedelmättömyys

Kirjoita arvostelu

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!
    Huono           Hyvä