Steroidi lääkitys otetaan suun kutsutaan suun steroideja ja Voi auttaa Monia sairauksia. Kuitenkin jotkut Ihmiset, olevissa asioissa suullisen steroideja kehittää sivuvaikutuksia. This seloste käsitellään tärkeimpiä mahdollisia sivuvaikutuksia, ja Antaa muita hyödyllisiä tietoja, Jos suun Kautta otettavia steroideja. Eräs tärkeä seikka on muistaa - JOS OLET ollut ottaen steroidia lääkettä Yli kolmeen viikkoon sinun EI pitäisi lopettaa se yhtäkkiä. Jos epäilet saaneesi haittavaikutuksia, ALA turhaan lopeta suun steroideja: mene Nähdä Lääkärin.

Steroidi lääkitys otetaan suun kutsutaan suun steroideja ja Voi auttaa Monia sairauksia. Kuitenkin jotkut Ihmiset, olevissa asioissa suullisen steroideja kehittää sivuvaikutuksia. This seloste käsitellään tärkeimpiä mahdollisia sivuvaikutuksia, ja Antaa muita hyödyllisiä tietoja, Jos suun Kautta otettavia steroideja. Eräs tärkeä seikka on muistaa - JOS OLET ollut ottaen steroidia lääkettä Yli kolmeen viikkoon sinun EI pitäisi lopettaa se yhtäkkiä. Jos epäilet saaneesi haittavaikutuksia, ALA turhaan lopeta suun steroideja: mene Nähdä Lääkärin.

Steroidit (tunnetaan MYÖS kortisoni Tai kortikosteroideja) ovat kemikaalit (hormonit), Joita esiintyy luonnostaan elimistössä. Steroidit vähentää tulehdusta, tukahduttaa elimistön immuunijärjestelmä, estää DNA Tehdään, Seka estää kemiallisia kutsutaan histamiini (vapautuu allerginen Reaktio). Steroidi lääkkeet ovat Ihmisen, mutta ovat samankaltaisia Kuin Nama luonnolliset hormonit.

Tyyppi steroideja käytetään hoitamaan sairautta kutsutaan kortikosteroideja. Ne ovat Erilaisia Kuin anaboliset steroidit, olevissa asioissa jotkut urheilijat ja kehonrakentajat käyttävät. Anaboliset steroidit ovat hyvin Erilaisia vaikutuksia. Steroidit ovat saatavilla tabletteina, liukenevat tabletit ja liuokset, voiteet, salvat, inhalaattorit, ja injektiot.

Suun steroidit ovat steroideja, olevissa asioissa voidaan ottaa suun - tabletit, liukenevat tabletit ja nesteet (liuokset). Suullisen steroideja saatavilla Britanniassa Kuuluu beetametasoni , deflatsakorti, deksametasoni , hydrokortisoni , metyyliprednisoloni , prednisoloni ja fludrokortisoni . Ne Tulevat ERI ERI tuotenimillä. Prednisoloni on yleisimmin käytetty suullinen steroidi. This seloste käsitellään tärkeimpiä mahdollisia sivuvaikutuksia suun steroideja Seka Muuta Tärkeää tietoa, Jos suun Kautta otettavia steroideja.

Steroideja suun Kautta hoidetaan Useita ehtoja. Joitakin esimerkkejä ovat:

 • Tulehdukselliset suolistosairaudet (esimerkiksi Crohnin tauti , haavainen koliitti ).
 • Autoimmuunisairaudet (ESIM autoimmuunihepatiitti )
 • Nivelten ja lihasten sairaudet (ESIM nivelreuma , lihasreuma )
 • Allergiat ja astma .


Niita MYÖS hoitoon joidenkin syöpien. Lisäksi ne voidaan määrätty korvaava hoito ihmisille, olevissa asioissa ovat lopettaneet tehdä omia steroidit - Addisonin tauti .

 • Lyhytkestoinen steroidien yleensä aiheuta sivuvaikutuksia. Esimerkiksi 1- 2 Viikon kurssi on USEIN määrätty helpottaa vaikean astmakohtaus. This otetaan yleensä Ilman Kantaris.
 • Sivuvaikutukset ovat todennäköisempiä, Jos OTAT pitkä aikana steroideja (enintään 2-3 kuukautta), Tai Jos käytät lyhytkursseja toistuvasti.
 • Mitä suurempi annos, SITA suurempi on Riski sivuvaikutuksia. Siksi pienimmällä mahdollisella annoksella, JOKA ohjaa oireita on suunnattu Jos tarvitset steroideja pitkäaikaista. Jotkut sairaudet tarvita suuremman annoksen Kuin Toiset oireiden. JoPa sama tauti, tarvittava annos vaihtelee USEIN henkilöittäin.
 • Yhteinen hoitosuunnitelma on aloittaa Suuren annoksen oireiden. USEIN annos alennettiin sitten Hitaasti alempaan päivittäinen annos, JOKA pitää oireet KP: t. Hoidon Pituus Voi vaihdella, riippuen Sairauden. Joskus steroidi hoito on vähitellen pysähtynyt, Jos ehto paranee. Kuitenkin steroidit tarvitaan elämän joissakin olosuhteissa, KOSKA oireet palaavat, Jos steroideja pysäytetään.

Monille sairaudet, EDUT steroidien yleensä suuremmat Kuin sivuvaikutuksia. Kuitenkin sivuvaikutuksia Voi joskus OLLA Hankala. Kannattaa lukea pakkausseloste Alone Lääke paketti Täydellinen luettelo mahdollisista sivuvaikutuksista. Tärkeimmät mahdollisia sivuvaikutuksia ovat seuraavat:

 • "Harvennus" luiden (osteoporoosi) . On kuitenkin olemassa joitakin lääkkeitä, olevissa asioissa voivat auttaa suojelemaan tältä Jos Riski on Korkea. Esimerkiksi, VOIT ottaa lääkettä nimeltä bisfosfonaatti auttaa estämään luukatoa.
 • Painonnousu . VOIT MYÖS kehittää turvotusta kasvojen.
 • Lisääntynyt mahdollisuus infektioiden , kuten steroidit voivat tukahduttaa immuunijärjestelmää. Erityisesti OLET vaarassa ottaa VAKAVA MUOTO vesirokko Jos et Ole ollut vesirokko aikaisemmin (ja siten eivät Ole immuuneja). Useimmat Ihmiset on ollut vesirokko Kuin lapsi ja ovat immuuneja Sita. Jos käytät kortikosteroideja ja EI OLE ollut vesirokko aikaisemmin:
  • Pidä poissa Ihmisiä vesirokkoa Tai vyöruusu .
  • Kerro lääkärille, Jos joutua kosketuksiin Ihmisten yhteydessä henkilön näita ehtoja.
  MYÖS tuberkuloosi (TB) voivat aktivoitua uudelleen , Jos sinulla OLI se aiemmin, JoPa Useita vuosia sitten.
 • Verenpaineen nousu . Joten, on sinun verenpaineesi säännöllisesti. SITA voidaan hoitaa, Jos se on Korkea.
 • Korkea verensokeri , JOKA Voi merkitä ylimääräisiä hoito, Jos sinulla on diabetes. Steroidit voivat joskus aiheuttaa diabetesta kehittyä. Jos OTAT pitkäaikainen steroidien, lääkäri Voi järjestää vuosittain verensokerin testi tarkistaa diabetes - etenkin, Jos sinulla on suvussa diabetesta.
 • Iho-ongelmat kuten Huono paranemista Jälkeen vammoja, harvennus Ihon ja Helposti mustelmia. Raskausarvet joskus kehittyä.
 • Lihasheikkous .
 • Mielialan ja käyttäytymisen muutokset . Jotkut Ihmiset Todella Tuntea paremmin itseään, KUN hän ottavat steroideja. Kuitenkin steroidit voivat pahentaa masennusta ja muita mielenterveyden Kantaris, ja saattaa joskus aiheuttaa mielenterveyden Kantaris. Jos this sivuvaikutus Ilmenee, se yleensä tapahtuu muutamassa viikossa hoidon aloittamisesta ja on todennäköisempää suuremmilla annoksilla. Jotkut JoPa tullut sekava, ja ärtyisä; ne voivat kehittää harhaa, ja itsemurha-ajatuksia. Nama mielenterveyden vaikutuksia Voi ilmetä MYÖS, KUN steroidihoidosta peruutetaan. Lääkäriin, Jos huolestuttava mielialan Tai käyttäytymisen muutoksia tapahtuu.
 • Lisääntynyt Riski Saada harmaakaihi .
 • Lisääntynyt Riski pohjukaissuolihaavan ja mahahaavan . Kerro lääkärille, Jos Saat ruoansulatushäiriöt Tai maha (vatsan) kivut.

Edella mainitut ovat turhaan tärkeimmät mahdollisia sivuvaikutuksia, Joita Voi esiintyä jonkin Verran Ihmisiä, olevissa asioissa ottavat steroideja. On USEIN Tasapaino Riskin sivuvaikutuksia ennakkoratkaisun oireita ja vaurioita, olevissa asioissa voivat johtua joitakin sairauksia, Jos niita EI hoideta. Jotkut harvinaisempia sivuvaikutuksia EI OLE lueteltu edella, mutta lisätään MYÖS pakkausseloste, JOKA Tulee lääkkeen.

Ala lopeta suullisen steroideja yhtäkkiä Jos OLET ottanut niita Yli kolmeen viikkoon .

Se luultavasti EI OLE haittaa unohtaa outoa annoksen. Kuitenkin, Voi OLLA vakavia vieroitusoireita KUN elimistö on tottunut steroideja. Nama voivat kehittyä muutamassa päivässä, Jos lopettaa suullisen steroideja äkillisesti. KAIKKI muutokset annos Tulee Lääkärin valvonnassa. Mahdolliset vähennykset annoksen Tehdään Hitaasti, useiden viikkojen.

Miksi on tarpeen pienentää annosta vähitellen ENNEN hoidon lopettamista suun steroideja?

Kehosi normaalisti tekee steroidi kemikaaleja Itse olevissa asioissa ovat tarpeen OLLA terve. Kun suun Kautta otettavia steroideja muutaman Viikon Tai enemmän, kehosi Voi vähentää Tai lopettaa tekemällä omia steroidi kemikaaleja. Jos sitten lopetat suullisen steroideja yhtäkkiä, elimistö EI OLE steroideja. This Voi aiheuttaa Erilaisia vieroitusoireita, kunnes elimistö ALKAA Jälleen tekemällä Luonnollinen steroidit muutaman Viikon aikana. Vieroitusoireet voivat OLLA vakavia, JoPa hengenvaarallisia ja ovat:

 • Heikkous.
 • Väsymys.
 • Huonovointisuus (pahoinvointi).
 • Pahoinvointi (oksentelu).
 • Ripuli.
 • Masu (vatsakipu).
 • Alhainen verensokeri (hypoglykemia).
 • Matala verenpaine (hypotensio), JOKA Voi aiheuttaa huimausta, pyörtymisen Tai romahtaa.

Jos annosta pienennetään vähitellen, Kehon vähitellen palautuu Luonnollinen tuotanto steroidien ja vieroitusoireita EI esiinny.

 • Ala OTA tulehduskipulääkkeitä (kuten ibuprofeeni ) ottaen samalla steroidit (ellei neuvoi lääkäri). Kaksi Yhdessä lisäävät riskiä mahan Tai pohjukaissuolihaava kehittämiseen.
 • Useimmat Ihmiset, olevissa asioissa säännöllisesti steroideja kuljettaa steroidia Kortti , JOKA olisi annettava henkilö, JOKA määrää Tai toimittaa lääkettä, ja / Tai ne kuluvat hätätilanne tunnistusranneke Tai VASTAAVA. This Antaa yksityiskohtia annoksen, tilasi, JNE, hätätapauksissa. Jos esimerkiksi OLET tajuttomaksi onnettomuudessa, on Tärkeää, Että lääkärit tietävät, Että OTAT steroideja ja täytyy ottaa niita säännöllisesti.
 • Annos steroidi voidaan joutua nostamaan lyhyen The Static, Jos OLET Sairas muita ehtoja. Esimerkiksi, Jos sinulla on VAKAVA infektio, Tai tehdä leikkaus. This johtuu siitä, tarvitset enemmän steroideja fyysisen rasituksen.
 • Mene lääkäriin, Jos sinulla on huolia steroidihoidosta.


On hyvin Vähän Ihmisiä, olevissa asioissa eivät Voi ottaa suun Kautta kortikosteroidit. Vain Ihmiset, joilla on vakavia infektioita (ja eivät OTA tulehduksen hoitamiseksi): ei pitäisi ottaa steroideja suun Kautta. This johtuu siitä, steroidit immuunijärjestelmän.

Et Voi ostaa steroideja suun Kautta. Ne ovat saatavilla turhaan apteekista, Lääkärin määräyksestä.

Keltainen Kortti Scheme käytetään tehdä farmaseuttien, lääkärit ja sairaanhoitajat tiedossaan Uusia sivuvaikutuksia, Että lääkkeitä Tai muita terveydenhuollon tuotteiden saattanut aiheuttaa. Jos haluat raportoida sivuvaikutuksena, sinun täytyy Antaa perustietoa:

 • Sivuvaikutuksena.
 • Nimi Lääke, JOKA luulet aiheutti sen.
 • Tietoa henkilö, JOKA OLI sivuvaikutus.
 • Yhteystietosi kuten toimittaja on sivuvaikutus.

Jätä Kommentti