Suomessa, urheilijat pyrkivät lihasten saada, haluavat lisätä ruokavalioon erilaisia proteiini (proteiini) cocktaileja. Aktiivinen kuormat lisäävät tarvetta proteiinia. Proteiinit suosivat palauttaminen ja vahvistaminen lihaksen kuituja, jotka voivat vaurioitua koulutuksen aikana ja kilpailu.

Ravinnon proteiinit ole ainoastaan ​​raaka-aineena lihaksen, mutta ovat voimakkaita stimuloijia synteesin proteiinien lihaksissa (anaboliaa). Kun proteiinit ruoan nautittuina, ruoansulatuskanavan rikkoo ne alas aminohappoja ja hankkii niitä tässä muodossa.

Sitä suositellaan kestävyysliikkujalle saavat 1,2-1,4 grammaa proteiinia 1 kg kehon painokiloa kohti päivässä, ja voimaa 1,4-1,8 grammaa päivässä. Näistä määristä on vaikea rekrytoida elintarvikkeista yksin.

 

Proteiinijauheita päällystetty päivärahaan ja edistää rekrytointia ja ylläpito lihasmassan urheilijan. Nämä cocktaileja sisältävät proteiinin lähde lisäaineen päivittäistä ruokavaliota.

 

Lisäaineet ovat juoman muodossa, baarissa, jauhetta. Harkita cocktaileja.


Ovat proteiini horjuttaa apua lihasten kasvuun Suomessa

Proteiini horjuttaa näkyvät erittäin runsaasti proteiinia vaatimukset (harjoituksia voimaa ja nopeutta). Syitä urheilijoiden proteiinin vaatimus on suurempi kuin työelämän ulkopuolella olevien henkilöiden:

 • Kokeet ovat osoittaneet, että lisääntynyt kulutus proteiinia urheilussa;
 • osuus lihasvoimaa generoidaan, koska aminohapot;
 • intensiivinen koulutus voi aiheuttaa vapauttaa hormoneja heikentävistä lihaksen kuidut, ja se on muodostettu rinnakkain hajoamista tulisija tulehdukseen, joka myös vahingoittaa lihas;
 • urheilijat kasvavat vaikuttavampi lihasmassaa kuin tavalliset ihmiset, tämä johtaa pahenemisen takia proteiinintarve.
 • suuren kuormituksen lisää menetys aminohappoja, johdettavissa kehon kehon nesteiden kanssa.


Proteiini ravistetaan voi olla eräänlainen urheilu ravitsemus, se voidaan valmistaa ja itsenäisesti. Yksinkertaisesti valmistaa cocktail proteiinijauhe, yksinkertaisesti laimentamalla se vedellä, mehua, maitoa.

Valmistella kotitekoisia cocktail, sinun täytyy tehdä, on noin tuotevalikoima: maito, raejuusto, kaurapuuro, raa'at kananmunat, banaanit, sekoittamalla ne tehosekoittimessa. Jotta makuominaisuudet toteutettu valita hunajaa, hedelmiä, kaakaota, marjat, pähkinät. Siellä voit lisätä proteiinin jauhe.

 

Kaupat aine lihasten kasvua - keskittyy jauheita ruoan raaka-aineet (munat, maito, liha, soija). Useimmat seos koostuu 60-80% proteiinista, mutta on olemassa runsaasti proteiinia seos. Heraproteiini - korkealaatuista.

 

Proteiinipirtelö - on tehokas työkalu, ja sinun täytyy käyttää sitä varoen. Jotkut valmistajat väärennettyjä jauheet juomien, joten älä osta niitä tiskin alta. Tämä vaarassa voimakas (amfetamiini, anaboliset steroidit), riippuvuutta.

 

Voit valita laatutuote, sinun täytyy:

 • luota täydentää, että lupaavat uskomattomia tuloksia;
 • skeptinen mainonnan, usein sen sisältämä tieto ei ole oikein ymmärretty tai ei tue tieteellistä näyttöä, erityisesti kirkkaampi rullat kuten "ennen-jälkeen";
 • pyytää todiste valmistajan vahvistaen tuotetiedot;
 • varmistaa, että kaikki todisteet puolueettomuuden (tutkimuksen laboratoriossa, julkaistaan ​​kunnioitettavan tiedelehdessä, sponsoroituja paitsi kustannuksella valmistajan).


Kuinka juoda proteiini horjuttaa painonnousun

Proteiini cocktaileja käyttävät tai kitti lihasmassaa tai pidättämiseksi lihasmassaa painonpudotuksen aikana. Juoda proteiinipirtelö suositellaan tuntia ennen ja enintään päivässä tuntien jälkeen. Se auttaa vähentämään painoa, säästö lihas. Proteiinipirtelö myötävaikuttaa laihtuminen vain yhdessä kuorman ja terveellistä ruokavaliota. Valmentajat että oikea laihtuminen ei toimi ilman normaalin määrän proteiinia, ja liikuntaa. Kaikki ruokavaliot ovat ainakin pari välipaloja. Sen sijaan, että eväs ja sinun täytyy juoda proteiini ravistetaan. Ne voivat korvata mitään ateria, mutta korvaa välipaloja parempi kuin aamiaista tai illallista. Jos sinulla aamiaista vain cocktail, sitten tuntia myöhemmin nälkä uudestaan.


Laihtuminen tarvitsee cocktail, jossa vähintään rasvan ja hiilihydraattien, proteiinin ja enintään (80%). Nämä proteiini sarjat ovat melko kalliita (mitä korkeampi proteiinipitoisuus, sitä korkeampi hinta).

Tytöt miehiin verrattuna tarvitaan vähemmän proteiinia per 1 kg paino, koska niillä on vähemmän testosteronia. Näin ollen lihasten kasvua kestää paljon kauemmin kuin miehet, ja lihasmassan suhteessa kehon painoon vähemmän. Yleensä hyvin rakennettu miesten lihasten% - 50-55% kehon painosta. Ja naisille - 40-45%. Ne vaativat 25-30% proteiinia, vähemmän kuin miehet.

 

Joukolle lihasmassan tarvitsevat hyvät 1,5 grammaa proteiinia per 1 kg paino, muodon säilyttämiseksi - 1 gramma proteiinia.

 

Kaikki luvut - joukko proteiineja yleisesti: ruoka + proteiini (jos sitä käytetään). Nuorten ja nuorten aikuisten jopa 18-19 vuotta, on välttämätöntä pyrkiä normaalin ylärajan, koska se ei ole ympäri kehoa kasvua. Pojilla - 2 g kohti 1 kg kehon painoa, ja tyttöä - 1,5 grammaa.

Yksi olettamus on, että jonkin aikaa sulatella vain 30 grammaa proteiinia. Tämä on väärin, koska elimistö kerrallaan veisi paljon proteiinia, kuinka paljon hän tarvitsee. Luonnollisesti et koskaan tiedä, kuinka paljon proteiinia tarvitset tällä hetkellä. Siksi jakaa päivittäinen proteiinin vaatimus useissa vaiheissa päivä, jotta ei "lopu kuin normi."

 • Kirjoittanut: admin
 • Julkaistu: Ruoka kehonrakentaja
 • Luontipäivä: 2017-03-22
 • Osumia: 1824
 • Kommentti: 0
Tags: proteiini , ruoka , Suomessa ,

Jätä Kommentti